3 / bloggtips

Mitt första bloggtips till er är den 13 åriga Chloe Schutterman vars mamma har den otroligt exklusiva affären "Nathalie Schutterman" som ligger på en utav Stocklholms mest fashionabla gator, Birger Jarlsgatan. Chloe är nog den mest fashionabla 13 åringen i Sverige, i hennes blogg kan man läsa om alla möjliga sorters kläder och väskor hon insförskaffar sig och hon är även modell för bla. H&M då hon bjuder på fina photoshoots. Läs hennes blogg genom att klicka på bilden!


Bloggtips nr 2 är den otroligt duktiga kändisfrisören Bobby Oduncu som blev känd genom Paradise Hotel för ett antal årsedan och som nu stylar kändisar som Nicole Scherzinger, E.M.D medlemmarna, Systrarna Graaf och många fler. Hans blogg är väldigt underhållande tycker jag och är värd att läsas och inspireras av massor med fina frisyrer och hårfärger. Klicka på bilden för att komam till Bobbys blogg!


Sist men inte minst har vi en snygg tjej vid namn Penelope Armstrong som driver en modeblogg. Jag hittade hennes blogg genom en tumblr för ett par månader sedan och har följt den sedan dess. Hon har en riktigt coo lstil och inspirerar riktigt mycket faktiskt. Vet dock inte mycket om denna tjejen men hennes blogg är ändå värd att kikas in. Läs hennes blogg genom att klicka på bilden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här snygging! ♥:

Ditt Namn:
Stammis?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din Bloggadress:

Kommentar:

Trackback