Q & A: / 4

Klaraa om happiness comes from within:
hej!! funderar du på att skaffa tandställning någon gång? har typ som dig och vill vete hur du gör?
sen undrar jag hur du gör ditt hår? så fint! :D

Svar: Jag stod på kö till att få räls i tre år och när jag sedan fick träffa specialist tandläkarna så sa dom att mitt bett var perfekt nu och om jag skulle skaffa räls så hade jag behövt att ha den i 2-3 år plus en natttandställning i 3 år efter rälsen också plus att mitt beett hade blivit snett eller fult elelr vad man nu kallar det. Men det är somsagt en tand som är sne i min mun egentligen och då har den hamnat över så att det ser ut som att det är 3 st snea tänder. Men jag stör mig inte på det och jag tänker att det var väl ödet för mig att inte ha helt raka tänder hehe.
Jag har väldigt krulligt hår med mycekt volym och när jag blöter ner mitt hår alltså duschar det så gör jag "snurrar" och sätter upp det i spännen och låter dem va sånna över natten och sedan - VOILÀ! :D Thank you!
Anna om happiness comes from within:
Har du sånnadär "skruvar" i din lugg naturligt?? så jädra fint!! :D

Svar: Nej det är inte riktigt mitt naturliga med just dom "skruvarna/snurrarna" men jag har krulligt hår egentligen, och ja allt annat står på ovanstående svar!


Anonym om That's how you spell it:
när använder du klackar?:)

Svar: Jadu, intressant fråga. heheh nej men jag använder nästan aldrig klackskor, ibland när jag ska på fest eller liknande annars trivs jag bättre med låga skor.


Anonym om Be you:
I vilken storlek laddar du upp bilderna? Vilket tema har du? :P

Svar: Jag laddar upp i olika storlekar men oftast i den största storleken som passar just min blogg och det är i 800px. Jag vet inte riktigt vilket tema jag har faktiskt haha har glömt det men jag har iaf haft samma sedan jag skapade den här bloggen vilket var år 2010!

Kommentarer
Postat av: Linda

tycker hon e bäst på att skådespela liksom , att spela lite galen och sånt;D

allt e bra med mig du då?:D

2012-02-29 @ 17:08:54
URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros

Kommentera inlägget här snygging! ♥:

Ditt Namn:
Stammis?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din Bloggadress:

Kommentar:

Trackback