Inspiration / 3 little pictures


Länkbyte!!!

Tänkte tipsa er om en tjej med grymt cool stil som driver en blogg där hon bla. visar bilder på tröjor som hon fixat själv fixat till riktigt snyggt. Hon har även ett ursnyggt upplägg på sin blogg, iaf enligt mig. Stora och inspirerande bilder i mängder. Läsvärd blogg så in och läs ursnygga Elins blogg!!! :D klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

Wednesday / denim & knit

 

Denim jeans - Ginatricot / knit - smögen

 


Practice

Nu ska jag sätta mig och plugga på idrottsteorin, I'll be back in a minute!


Drake - Practice

Q & A: / 4

Klaraa om happiness comes from within:
hej!! funderar du på att skaffa tandställning någon gång? har typ som dig och vill vete hur du gör?
sen undrar jag hur du gör ditt hår? så fint! :D

Svar: Jag stod på kö till att få räls i tre år och när jag sedan fick träffa specialist tandläkarna så sa dom att mitt bett var perfekt nu och om jag skulle skaffa räls så hade jag behövt att ha den i 2-3 år plus en natttandställning i 3 år efter rälsen också plus att mitt beett hade blivit snett eller fult elelr vad man nu kallar det. Men det är somsagt en tand som är sne i min mun egentligen och då har den hamnat över så att det ser ut som att det är 3 st snea tänder. Men jag stör mig inte på det och jag tänker att det var väl ödet för mig att inte ha helt raka tänder hehe.
Jag har väldigt krulligt hår med mycekt volym och när jag blöter ner mitt hår alltså duschar det så gör jag "snurrar" och sätter upp det i spännen och låter dem va sånna över natten och sedan - VOILÀ! :D Thank you!
Anna om happiness comes from within:
Har du sånnadär "skruvar" i din lugg naturligt?? så jädra fint!! :D

Svar: Nej det är inte riktigt mitt naturliga med just dom "skruvarna/snurrarna" men jag har krulligt hår egentligen, och ja allt annat står på ovanstående svar!


Anonym om That's how you spell it:
när använder du klackar?:)

Svar: Jadu, intressant fråga. heheh nej men jag använder nästan aldrig klackskor, ibland när jag ska på fest eller liknande annars trivs jag bättre med låga skor.


Anonym om Be you:
I vilken storlek laddar du upp bilderna? Vilket tema har du? :P

Svar: Jag laddar upp i olika storlekar men oftast i den största storleken som passar just min blogg och det är i 800px. Jag vet inte riktigt vilket tema jag har faktiskt haha har glömt det men jag har iaf haft samma sedan jag skapade den här bloggen vilket var år 2010!

Onsdag / 10:55

Idag är det temadag i skolan och vi har nyss varit på en föreläsning av en transvestit, så himla klok och rolig!


Inspo / 3 in 1


22:00

 

 

Gud vilken stressig dag det har varit idag, därav uppdateringen. Efter skolan åkte jag med min gos hem och spenderade lite tid med honom. Sedan kom pappa och hämtade mig och körde mig till Friskis & Svettis där min vän Fanny skulle ha sitt första Fuego pass. Det var grymt kul och jobbigt!Nu ska jag sova och ladda om inför ännu en dag i skolan, puss

Goodmorning sunshines


New boyz Ft. Tyga / Crickets


happiness comes from within


Moschino inpsiration

Det här skulle jag vilja bära en varm sommarkväll, så fint!

Dansträning next


That's how you spell it


QUOTE


lycklig

"I wanna say I lived each day until I die" - Beyoncé

Monday / Military jacket & hoodie

Dr.denim jeans - Foam / Hoodie - my sister's / Military jacket - Tessie

sammanfattning av lovet


11:47 / sneak peak


Be you

Treat people right, treat people nice
Be polite, be kind, be everything and more but most of all - be you

Promenad i vårvädret

Nu ger jag och mamma oss ut på en promenix


braids


mint green / the colour of spring

Vad tycker ni om färgen mintgrönt på kläder, skor, väskor m.m?
Själv tycker jag att stickade tröjor i mintgrönt är snyggt, puss

Söndag 26 februari

Titta vad fint och soligt det är ute idag, så här såg det ut när jag tittate ut genom fönstret nyss

Studying

Pluggar lite naturkunskap såhär på lördagskvällen, kul va?


Q & A: / design on blog

Elin om Turn up the music:
Hur får du själva bloggen så ''bred'', hehe om du fattar vad jag menar. Men bilderna så stora osv :)
Svar:
1. det är själva "wrappern" och dedt är där man ändrar bredden, och det största är ju 1000 pixlar som jag har då.
2. sen kommer "siden" och det är menyn alltså där som den evetnuella profilbilden sitter. och eftersom att jag har såpass bred wrapper så kan man typ ha max 120 pixlar annars blir det för stort.
3. och detta tar oss till nr 3 där man ska ändra själva innehållet, alltså inläggssidan. och om du har 100 pixlar på själva bloggen så som jag har så kan du ladda upp bilder som är max 800 i bredd. och då får man skriva in typ 830 pixlar för att det ska bli "lite över", det vet jag inte varför det är så men jag har iaf gjort exakt som på bilderna.
Hoppas du fick bra svar! :D

Turn up the music

Chris Brown - Turn up the music

Q & A: x2

sofffffi j  ([email protected]) om Yesterday / 9 pics:
evvvve, vart har du köpt kavajen? och hur mycket kostade den?? puss på dig mitt smultron :D <3
Svar: Hej sofffeee! :D Jag köpte den på H&M för typ et och ett halvt årsedan, men jag har sett liknande där igen, det är typ leopard inuti oså som det är på min :D Den kostade 399 kronisar! Puuuusssss


hanna om I'm holding on to that feeling:
Älskar verkligen dina outfits men saknar att du inte skriver var dina plagg kommer ifrån och om de är nya eller ej. Skulle uppskatta detta super mycket! Lägg upp mer tips på outfit från din egna garderob. Tack på förhand!
Svar: Jag ska bli bättre på detta, och har försökt tänka på det nu den senaste veckan, hoppas det blir bra! :D


Top Carvings

Det ni ser ovan är verkligen mina top carvings, jag vill ha allt vissa mer än andra. Vissa utav sakerna har jag velat ha länge och har redan bestämt mig för att köpa dem och vissa är carvings som komemr hänga med en tid till, t.ex. Fårskinnsjackan från Rock N BLue längst upp i vänster hörne, eftersom att den kostar nästan 3 000 kr. Vissa saker är ju bara to die for, som militärjackan från uraban outfitters som är jävligt efterfrågad, även jeansjackan från modekungen och de rosa jeansshortsen från Levi's. Men inom snar framtid skall några av dessa underbaringar finnas i min garderob, puss

Yesterday / 9 pics

Lite halvkassa mobilbilder från igårkväll, puss

Godmorgon

Efter gårdagens bravader mår jag faktiskt helt prima, så jäkla skönt.
Nu sitter jag och tittar på lite tv och har nyss ätit frulle. Idag blir det plugg som står på schemat, puss

Paaaarteeey


20:03


Fake it

Nu ska de sminkas, ikväll blir det restaurang för att fira pappsen och sedan blir det troligtvis utgång!


Pysslar lite


New in# / silver rings

Köpte mig två nya silverringar på Albrektsguld förut på Torp Köpcentrum, älskar dem redan!

Friday / leo & rubber boots

Dr.Denim jeans - Foam / Top - Chelsea / Leather jacket - Veromoda / Scarf - Åhléns / Rubber boots - Bianco

12:00

Nu åker jag, min syster och min mamma ut till Torp och kollar på present till pappasen som fyller år idag!


Snakes on a plane


Sitter just nu och tittar på Snakes On A Plane, fyfan en sån vidrig film! Man blir ju inte så glad i att flyga nånstans när man ser på sånna här filmer, även om jag vet att det är film... Dock är den jävligt bra! Går just nu på TV6, puss

Smile


Jofama by kenza / bikers

Topp nine på de snyggaste jackorna ur kenzas egna kollektion - Jofama By Kenza
1. Rosa biker skinnjacka från 2010 | 2. Svart biker skinnjacka från 2010 | 3. Svart/mörkgrå fodrar skinnjacka från 2010 | 4. Olivgrön mockakavaj från 2011 | 5. Svart biker skinnjacka från 2012 | 6. Svart, vit fodrad skinnjacka från 2011 | 7. Röd biker skinnjacka från 2012 | 8. Svart, svart fodrad skinnjacka från 2011 | 9. Brun, beige fodrad skinnjacka från 2011

Alla är verkligen sååå fina på sitt eget sätt, men min favorit är den i mitten som är lite mer slitnare i färgen vilket jag tcyker är jävligt snyggt, den är från 2010-kollektionen. Vilken är eran favorit?

Våååååårväder

Bojkottar min förkyldning( som förövrigt blivit lite bättre), och var precis ute på en lång, härlig och lugn promenad med sofia i det fina vårvädret!


Torsdag / 23 februari

Snart åker jag och min syster ner till stan för lite ärenden, puss

 


2

Lite filmtips så här på onsdagskvällen, två riktigt roliga och underhållande komedier!

Detta brukar också hjälpa hehe


3 / bloggtips

Mitt första bloggtips till er är den 13 åriga Chloe Schutterman vars mamma har den otroligt exklusiva affären "Nathalie Schutterman" som ligger på en utav Stocklholms mest fashionabla gator, Birger Jarlsgatan. Chloe är nog den mest fashionabla 13 åringen i Sverige, i hennes blogg kan man läsa om alla möjliga sorters kläder och väskor hon insförskaffar sig och hon är även modell för bla. H&M då hon bjuder på fina photoshoots. Läs hennes blogg genom att klicka på bilden!


Bloggtips nr 2 är den otroligt duktiga kändisfrisören Bobby Oduncu som blev känd genom Paradise Hotel för ett antal årsedan och som nu stylar kändisar som Nicole Scherzinger, E.M.D medlemmarna, Systrarna Graaf och många fler. Hans blogg är väldigt underhållande tycker jag och är värd att läsas och inspireras av massor med fina frisyrer och hårfärger. Klicka på bilden för att komam till Bobbys blogg!


Sist men inte minst har vi en snygg tjej vid namn Penelope Armstrong som driver en modeblogg. Jag hittade hennes blogg genom en tumblr för ett par månader sedan och har följt den sedan dess. Hon har en riktigt coo lstil och inspirerar riktigt mycket faktiskt. Vet dock inte mycket om denna tjejen men hennes blogg är ändå värd att kikas in. Läs hennes blogg genom att klicka på bilden!

Hot chocolate

image description
image description
Varm choklad hjälper mot allt!

Sick of being sick

Ligger i sängen och kollar på Nickelodeon, snorar och hostar som jag gjort hela dagen. Mamma och Amanda åkte ut till Torp Köpcentrum och ska köpa present till pappa och de lovade att köpa med sig godis till lilla sjuka mig hehe. Längtar sååå tills de kommer hem igen, puss

Inspo / spring outfit


Nicki Minaj / you the boss

Rick ross Ft. Nicki Minaj - You the boss

inspo / brown & feathers


Goodmorning sunshines


Det har varit en helvetes natt men jag har överlevt. Jag har åkt på en förjävlig förkyldning och fan vad jag hatar det, hatar verkligen att vara förkyld och svinont i halsen så att mna inte ens kan gäspa för att det gör så ont. Och jag som hade planer idag också.... Fuck fuck fuck

Hehehehe


I have a dream


Imperfect

I'm not a perfect girl
my hair doesn't always stay in place, I spill a lot and I'm pretty clumsy
But when i think about it & take a step back, I remember how amazing my life truly is
and maybe I like being Imperfect

STARSHIPS / NICKI MINAJ

Nicki Minaj - Starships

At the moment / auntie's place

Sitter i min fasters mysiga hus och busar med hundarna, iPaden och kameran hihi, vi har nyss fikat också! Det var så lngesedan jag var här så det är skönt att jag äntligen fått kommit mig ut hit. Träningen på gymmet förut gick bra, vi körde mycket armar och bröst och fy satan vad jobbigt det var. Brukar nästan aldrig köra armar just för att jag är så jäkla klen i det området, men för att bli starkare måste jag ju börja nångång!

 


Early morning

Hej! Nu ska ja snart ta bussen till friskis och gymma lite med Jenny, det var lite jobbigt att gå upp idag faktiskt men det blir nog jäkligt skönt efteråt, puss


Morgondagens planer


Nu har jag tränat intensivpass på Friskis&Svettis, duschat, ätit och nu ska jag bara slappa. Imorgon ska jag upp tidigt för att åka och gymma med Jenny, det ska bli riktigt härlgit att komma upp i tid och träna, puss



HAHAHAHAHAHAHA Just can't get enough


Mooonday

P Diddy Ft. Keyshia Cole - Last night

Inspo / Style by kling

Här har ni ett stycke snygg kling → http://stylebykling.tv4.se/

Goodmorning sunshines

Godmorgon alla fina människor! Idag är det måndag och det är även lov, så jag har en hel vecka på mig att slappa och ta det lugnt. Dock behöver jag plugga på både No och Idrottsteori som det ska bli prov på när vi börjar igen nästa vecka. Well, that sucks!


Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt, funderar på att gå på intensivpasset senare ikväll på Friskis&Svettis men eftersom att jag vaknade jäkligt tidigt idag (don't know why) så får jag försöka hitta på något, puss

HAHAHAHAHAHAHA

Så jävla sant!!!!

Home

Kom precis hem från min fina vän Viktoria och sitter nu och väntar på middagen.Iidag blir det ryggbiff, hasselbackspotatis och pepparsås, yummi!


Pastellfärger till våren

I vår är det pastellfärger som gäller, lite likt förra vårens "nude-färger" som t.ex. puderrosa och ljusbeige... Har inte ritkigt fastnat för dessa pastellfärger men jag gillar dock den stickade mintgröna tröjan från topshop och sen så älskar jag alla dessa så kallade vintageshorts som finns i alla möjliga färger, typ som dem som finns på runawaydreamz.com eller saboskirt.com


till vänster: Runawaydreamz.com & till höger: Saboskirt.com

Cool stuff

Ååååh ge mig! Jag älskar sånna här linnen med coola texter & tryck. Till sommaren är de sjukt snyggt till ett par enkla jeanssjorts t.ex. Modekungen har riktigt coola linnen och t-shirts med tryck på, funderar faktiskt på att beställa hem något snart...

Godmorgon

 

Vaknade nyss och har legat i sängen och surfat lite på mobilen, så nu är det dags att kravla sig upp och käka frukost minsann! Bion igår var jätte bra, skitrolig var den (inte så konstigt när peter magnusson och david hellenius spelar huvudrollerna) och jag rekommenderar den verkligen, puss

 

 


Biomys / "en gång i phuket"

Nu blir det bio med min gos, puss

How do I breathe


I'm strong because I know what It's like to be weak


Lööööördag

Ligger just n u och kollar på tv, något dåligt programjag aldrig sett förr... Har segat hela dagen och verkligen inte gjort ett skit, förutom städat hela mitt rum + rensat garderoben då. Ikväll blir det bio :D

Cute tops

Kollat runt lite på olika hemsidor och hittade dessa otroligt söta toppar, älskar vita söta toppar, speciellt på sommaren!

Saturday breakfast


00:25

Jag har haft en riktigt lugn och skön Fredag och nu ligger jag i sängen och surfar lite hehe,
godnatt och massa pussar från mig

Juice

Myser framför en film med färdigpressad apelsinjuice, puss


At the moment / malins place

Står o töntar oss och dansar till lite music uppe på malins rum för tillfället....


Lunchtime

Nu åker jag in mot stan och möter upp Malin så ska vi äka på Cactuz, puss

Friday / dr.denim & lace top

Dr.Denim jeans - Foam / Top - Chelsea / Jacket - Ginatricot / Converse

Freeeedag


Love

16/2-2012 ♥

Cute

Söta toppar, stuprörsjeans, hunters, jeanshorts, converse
Så här vill jag gå klädd till våren och sommaren

Quote

The minute you are about to giving up, think about the reason why you held on for so long in the first place

Cbel knit / Lindex

Ingen har väl missat de nya kabelstickade tröjorna från Lindex? Jag har länge suktat efter en vit stickad tröja utan uringningar och som ska vara liksom rak och "tajt", precis som dessa, dock skulle jag velat haft den mer tungt stickad alltså hårdare och tätare stickning typ. Mina favoriter är då den kritvita och den kornblåa, riktigt snygga!

-

true, true

At the moment / in school (inlägget skulle publiceras 12:12)

image description

Är i skolan och har nyss haft muntligt i Italienska, det gick helt ok! Nu väntar jag på att sista lektionen ska börja, vilket den gör halv två... Och då blir de läxförhör samt utvecklingssamtal. Senare i eftermiddag åker jag in till Ellen och umgås med henne, puss


Torsdag / 08:17


Gorgeous


Supper


Suede jackets

Nu har jag tittat runt på lite olika hemsidor och hittat en del riktigt snygga mockajackor som jag skulle vilja bära till våren och sommaren. Från vänster: H&M, H&M, Carlings & Zoul (säljs på MQ). Jag har faktiskt vart inne på att eventuellt köpa den mörkbeiga från Carlings för de när riktigt snygg, men å andra sidan är kanske färgen svart en mer användbar jacka, hm... Vad  tycker ni? Jag kan inte riktigt bestämma mig, den beige är lite mer speciell tycker jag och den är ändå på något sätt ganska lättmatchad även den... Detta är helt enkelt en sak som jag får återkomma till haha, egentligen skulle jag vilja ha allihop. Men drömma kan man....

Thoughts from me


Vill bara meddela er allihopa att jag är inne i en liten stressperiod, vet inte riktigt vad som är upp och ner längre känns det som. Det har varit otroligt mycket grejer som ska göras nu det sista, dels jävligt mycket plugg i skolan innan lovet, det är inlämningar hit och dit och redovisningar och läxförhör. Idag känner jag mig helt jävla okontaktbar pga av all jävla stress, och min kropp vill inte heller sammarbeta med mig nu när jag är så stressad hela tiden... Träningen ger ingenting och det känns heller inte som om sömnen ger någonting. Jag kan liksom vara hur trött som helst men ändå inte somna pga något som jag inte har den blekaste aning om. Men annars är livet jävligt bra just nu, jag får helt enkelt försöka ta mig samman och lugna ner mig... Men det är sån jag är, jag är en stressad person och jag stressar väldigt lätt upp mig för onödiga ting. Jag ska försöka göra tid för bloggen så mycket som möjligt, men ni får ta det som det kommer helt enkelt. Jag bloggar när jag har tid, lust och ork! Dock är detta inte ett sätt att säga att jag tar bloghgpaus för det gör jag inte, utan jag ville bara skriva av mig lite, puss

New in# / Dr. Denim jeans

Det var alltså ett par Dr.Denim jeans som jag fick med mig hem från stan förut. Jeansen är köpta på Foam!

Wednesday / leather pants & denim shirt

Leather pants - Foam / Denim shirt - Only / Top - Lindex / Necklace - Ur&Penn

At the moment / 15:23

Slutade skolan för ett tagsedan och har nyss varit inne på Foam och köpt mig ett par jeans som jag ska visa sedan. Nu väntar jag på bussen hem. Idag blir det plugg som vanligt, puss


From me to you

image description

Från mig till er säger jag nu godnatt efter en helt underbar kväll med massa goingar, puss

 


14 februari / alla hjärtans dag

Kom nyss hem från skolan och har nu lite bråttom, ska åka upp till ellen o senare ikväll ska vi eventuellt käka pizza! Happy valentines day people! Pussar från mig

 


Rihanna's haircuts & haircolors

Nuhar jag klippt och klistrat lite och kommit fram till att denna otroligt grymma och osnygga bruden har haft 39587409 st olika frisyrer och hårfärger. Nej men seriöst??! Kan nån jävel räkna hur många olika hårfärger samt frisyrer hon har haft? Dock har hon passat i varenda en men den frisyrerna hon passar allra bäst i är helt rött, helt klart snyggast! Men blondt som hon har nu (bilden allra längst ner längst till höger) passar hon också bra i.

I'm fucked up, torn down, I'm twisted: door knob


burn

Usher - Burn

Monday / Denim & denim

Jeans - Ginatricot / top - Lindex / Denim shirt - Only / Boots - Dinsko / Necklace - Ur&Penn

Måndag 13 februari / 09:19

Denna fina måndagsmorgon har jag avnjutigt en himla skön sovmorgon vilket jag gör varje måndag, riktigt härligt! Nu har jag nyss ätit frukost och ska alldeles strax ta bussen in till skolan, idag slutar jag vid två och då blir det att återigen sätta mig med lite plugg och senare vid sex åker jag ner till Sinclair för en timmas dansträning, puss

Sneak peak / tomorrow

Kläderna för imorgon ligger framme, jag har precis gjort mig iordning och nu ligger jag och ska kolla klart på ett avsnitt av NCIS: Los Angeles. Hur mitt klädesval blev får ni se imorgon om ni inte kan lista ut det redan nu hihi. Så nu säger jag godnatt till er, puss

Kontoret på 4:an kl 20.00 / NUUUUU!!

In och titta på den nya serien "kontoret" NUUU

Plugg plugg plugg

Nu blir det återigen att sätta sig med plugget, italienska, engelska och fackuppsatsen står på schemat!

Lunchtime



Nu åker jag och min syster ner till stan och lunchar, det blir nog thaibuffé skulle jag tro. Puss

Sunday / Trashed jeans & transparent shirt

Jeans - Veromoda / White shirt - Ginatricot

Inspo / runawaydreamz & pink


Söndag 12 februari / 10:37



Godmorgon! Vaknade precis utav att det luktade konstigt här nere i källaren, då hade pappa tydligen städat och gjort rent i duschrumet med något starkt medel. Så nu är det lika bra att kravla sig upp för en god frukost, och det bästa är att det är nyinhandlat sp kylskåpet och skafferiet är fullt! Love that feeeling, haha som det matvraket jag är... Så nu blir det en riktigt god brakfrukost :D

Idag blir det förövrigt en lugn dag med plugg, träning och god mat, tror till och med att jag och min syster skulle ut o käka lunch sen, riktigt gött

We are the world / haiti

We are the world for Haiti official video (låten börjar vid 1:04)

Detta kan vara världens finaste , grymmaste och bästa låt. Den är så otroligt bra gjord och med så otroligt stora röster, det är sjukt vad jag älskar denna låten. Man blir så jäkla glad av den! Kommer aldirg nånsin tröttna på den.

Military / collage

Satte ihop ett fint collage precis, åååh ge mig alltihop!

Can't help but wait / Trey Songz

Trey Songz - Can't help but wait

Ny design / tryck F5 för att uppdatera!

Blev riktigt nöjd denna gången, dock ändrade jag nästan bara headern men jag tyckte att det blev bra iaf. Vad tycker ni? :D

Saturday / red & soft clothing

Just nu sitter jag och min syster vid varsin dator och redigerar bilder, äter snacks och pratar. Förut drack vi Irish Coffe och fotade lite, jag fick jätte bra bilder på min fina fina syster, tänkte att jag kunde lägga upp några om en stund. Just det, jag har bytt header och fixat till min blogg lite så nu är jag jättenöjd faktiskt! :D

At the moment / irish coffe


Don't let them bring you down

"Ignore the haters and don't let the copycatters get you down.
Remember, imitation is the highest form of flattery!" - Tyra Banks
Christina Aguilera - Beautiful Live Acapella

2 / music


Studying / 16:22

image descriptionimage description
Nu tänkte jag sätta mig med min Fackuppsats och försöka skriva på den så mycket som möjligt, fan vad jag har pluggat denna veckan. Kanske är det lika bra om man ska ha bra betyg! Ikväll ska jag ta det lugnt och inte göra någonting tror jag, puss

Mot stan

Nu åker vi ner till stan en sväng, ska titta på lite nytt smink tror jag, puss


Lördag / 10:17

Godmorgon alla fina människor! Jag och Elin hade en mysig kväll på cheers igår med god mat och mysig pratstund.

Idag är det lördag och vi, eller iaf jag har nyss vaknat och jag funderar på att dra med Elin upp och äta frukost snart. Idag kommer nog bli en riktigt slappdag, jag ska plugga, ta de lugnt och sen får jag se vad jag hittar på ikväll.

Två små bilder på hur vi såg ut igårkväll, puss

 


Nästa stopp

Yummiii


At the moment / Cheers


Friday / leather pants & shirt - all black

Leather pants - Foam / Black shirt - H&M / Wedges - Scorett

Fredag / 16:52

Nu har jag och Elin nyss kommit hem till henne efter ett hårt gym pass. Nu sks vi göra oss iordning och sedan åker vi ner till Cheers och käkar.


Kvällens bravader / morgondagens planer

Nu har jag precis gjort mig iordning för sängen, har hunnit med att plugga, träna och plugga igen nu ikväll så nu tror jag att det ska sitta tills imorgon då provet är. Imorgon åker jag och Elin och tränar direkt efter skolan för att sedan åka hem till henne och ducha, fixa iordning oss osv så att vi kan åka ner till stan och äta på Cheers, väldigt god och billig tacobuffe där har jag hört, det ska nog bli gott! Godnatt alla fina människor, puss

Nu blir det träning


Enough is enough

Bild från i höstas, cypern
Nu ska jag sätta mig ner och plugga på tills företagsekonomiprovet som vi har imorgon, tänkte även skriva lite på fackuppsatsen, kan nog vara det jobbigaste jag gjort inom skolväg hittils! Ikväll ska jag träna, puss

Thursday / light pink & grey

High wasted jeans / Top  / Jacket - Ginatricot

09:57


Torsdag / 09:40

Godmorgon!
Nu sitter jag och äter frukost och kollar i svensk fastighetsförmedlingens tidning, älskar att titta på hus som är till salu


I'm holding on to that feeling


At the moment / 21:11

Kom precis hem från Friskis&Svettis, nu blire käk och ännu mer plugg! Imorn har jag sovmorgon till halv elva wihooo


Nu blir det träning / 19:26

Om en liten stund åker jag ner till Friskis & Svettis för att köra ett hårt träningspass - Jympa Medel blir det idag!

Wednesday / lace scarf & denim jeans

Denim jeans & jacket - Ginatricot / Lace top - Chelsea / Lace scarf - Kappahl

Inspo / dip dye & white

Så himal underbart snygg outfit! Verkligen älskar den, skorna är något utav det coolaste jag sett. Om man får drömma skulle dem stå framför mig precis i denna stund. Matchningen till skorna är också riktigt fin, en söt blus tillsammans med tuffa jeansshorts samt bara axlar! Ett plus är även den otroligt snygga dip-dyen. Så här vill jag gå i sommar!

Mobilblogg / 15:51

Sitter på bussen på väg hem från skolan nu, ska hem och plugga som aset nu hade jag tänkt... Vi får se hur det går!


We all love Levi's

make gifmake gif

Onsdag 8 februari / 07:38

Godmorgon alla fina människor! Idag är det onsdag och jag har en lång dag framför mig i skolan, dock ska jag och Elin till Torp en sväng förhoppningsvis och sedan ska jag hem plugga lite och vid åtta ikväll kör jag ett pass på Friskis & Svettis - ha en fin dag!

Inspo / knitted & cross

Med denna underbara somriga outfit säger jag godnatt, TTYL

Inspo / collage

Collage by me - different styles

Tjäna pengar på din blogg?

Plusikassan.se - Rabatt på allt på Internet
Klicka dig in på länken ovanför och bpde spara och tjäna pengar på din blogg, hur enkelt som helst!
Jag blev precis medlem och har redan tjänat 45 kr :D

Still studying / booooring

image descriptionimage description
Det går bra nu, kompis det går bra nu ........

Study study study

Nu ska jag plugga så det står härliga till! Nä fyyy, men det måste göras tyvärr.
Måste fortsätta skriva massa massa massa på min fackuppsats, yeeeey.

Q & A: / what shoes do I wear?

sara om Tuesday / blue shirt with stripes:
hej snygging! du har alltid så underbart snygga outfitd, men varför får man aldrig se vad du matchar för skor till? skjulle vara kul o se! o speciellt, vad har du för skor till skinnbyxorna nu på vintern? puss på dig
Svar: Hej på dig! :D Jo det är så här att jag oftast tar mina outfits inomhus och då är det väl av ren lathet att jag inte tar på mig mina skor i guess... Jag ska bli bättre på det! Dock har jag inga märkvärdiga skor. Nu på vintern använder jag bara två par skor, ett par vanliga boots från Dinsko eller mina gummistövlar med fina detaljer från Bianco. Till mina skinnbyxor matchar jag med mina boots från Dinsko eller klackskor ifall jag ska på fest eller liknande. Jag önskar dock att jag hade fler par skor att matcha mina outfits med men jag väljer att lägag pengar på annat istället... Till sommaren är det ju enklare att bara dra på sig converse, tygskor eller klackskor. Hoppas du blev nöjd med svaret! :D
Mina boots från Dinsko (på bild: när dom var nyinköpta)


Här är en bild på de detaljerade gummistövlarna jag har, dock är denna från google

Tuesday / zip hood & high wasted jeans

High wasted jeans - Ginatricot / Basic cotton tshirt - H&M / Zip hood - Carlings / Boots - Dinsko

Tisdag 7 januari / 16:45

Ska upp och käka snabbt sedan lägger jag upp dagens outfit, håll utkik!

three / sabo skirt & tumblr


Q & A: / ...

Anonym om Carvings / hunters & scarf:
varför skall du få pengar frrån försäkring kassan?:D btw.. nice blog

Svar: Jo det är så här att jag har ett väldigt fult ärr mitt på mitt vänstra kindben typ och detta blev efter en operation som jag gjorde för två år sedan. Jag hade en cysta mitt på kinden som jag vara tvungen att ta bort så det blev ett väldigt fult ärr enligt mig efter detta då. Och eftersom att det nu i februari gått två år så får jag pengar från försäkringskassan. ;)


Ja ni ser ju själva! Det fula röda ärret på kinden!


Fint Motiv om Monday / facelook:
Va har du för kamera?
Fotar du mycket förutom dig själv i spegeln? :P


Svar: Min mamma fotar väldigt mycket och hon äger två olika systemkameror. En D90 och en D40 och jag brukar använda D40:n när jag exempelvis tar outfitbilder. Njae, jag fotade mer förr men jag har inte riktigt det intresset längre, och isåfall så är det roligare att gå ut och fota oliak motiv och växter eller människor på sommaren.


Anonym om Enjoy:
Vart kommer den vita bustiern/korsetten ifrån?:)

Svar: Om jag inte minns fel är den ifrån H&M, dock hittade jag den på en annan blogg så jag antar att det var ett tag sedan den personen köpte den.


mr frank  ([email protected]) om Vill du tjäna pengar på din blogg? / klick klick:
Whats in it for me?
Får man en kram om hjälper dig klicka på annonserna?;)
Hoppas du får ihop lite slantar!:)

Svar: Jo det är såhär att om man klickar sig in på Adsettings-bannern som ligger ovanför min header så kan du också tjäna ihop lite kosing. Bli medlem och sedan är det bara att reklamera det i din blogg och få folk att klicka på dina länkar ;)


4 pics / tonight

Nyss ätit kvällsmat och ligger nu i myskläder och tittar på 2½ men, love

New haircolour / results

Här är två bidler på min nya hårfärg. Färgade (den extremt grova) utväxten, gjorde ljusare slingor lite överallt i håret samt fyllde på min stora slinga som jag har i luggen, och den fyllde min frisör på med en rödbrun färg. Blev lika nöjd som vanligt när jag går till Camilla! :D

At the monent / hairdresser

Sitter på frisörsalongen och läser skvallertidningar, kan vara något utav det bästa som finns. Tänkte att jag skulle visa hur det blev senare. Stay tuned!


natthumorn är igång!

image description
HAHAHAHAHHA orkar inte......

new music / chris brown

Senaste nytt från bästaste Chris Brown, äääälskar hans låtar!

Carvings / hunters & scarf

Åååååh detta är ren kärlek. Jag vet precis vad jag ska köpa när jag får pengar från försäkringskassan (vilket är snaaart). Ett par matta grå/svarta hunter stövlar, vita huntersockar och/eller leopard hunter sockar samt en helt underbar ester elenora sjal - har suktat efter dessa ting så jäkla länge men problemet har tyvärr legat på den ekonomiska fronten då jag endast lever på det kära studiebidraget. Längtar ihjäl mig! Ska ut till torp till veckan och pröva dessa snyggingar, so happy!

Inspo / victoria törnegren

Satte ihop ett fint collage för en stund sedan, inspiration by Victoria Törnegren - besök hennes blogg här!

At the moment / bathtub

image descriptionimage descriptionimage description


Studying / boooring


Inspo / details


Sunday / adidas and soft clothing


Idag kör jag på en riktig slapp-söndag, adidas byxor och en grå mjukiskofta. Jag har ändp bara vart nere i stan och solat och hjälpt pappa att handla. Så nu blir det lite plugg, måste skriva lite på min fackuppsats i svenskan och samhällskunskapen. Riktigt tråkigt men det måste göras tyvärr

Love you sis

Nu tänkte vi åka ner till staden och sola lite plus att min fina syster ska lämna tillbaka en tröja. Sen ska jag hem och plugga, och ikväll blir det träning!


At the moment / orange


If U smile, I smile


Stella Mwangi / haba haba


hold you

Gyptian - Hold you

Mmmm breakfast


4 pics / yesterday's outfit

image description

Detta hade jag på mig igårkväll, min fina skjorta från h&m och min älskade skinnbrallor

 


Enjoy

Gjorde precis ett litet collage på en riktigt snygg outfit nu till våren. Beige mocka jacka, hunterstövlar som jag såååå gärna vill ha och en ursnygg ester elenora sjal som jag förövrigt också vill ha hehe tillsammans med ett fint spetslinne och en tygpåse och även huntersockar i leopard! Skitsnyyyyggt!

Friday / grey denim & white knit

Jeans - Veromoda / Knit - H&M / cap - Stadium

fredag 3 februari

Nu är jag hemma från skolan och har precis ätit, tänkte att jag skulle städa lite i mitt rum också eftersom att jag får finbesök senare hehe.

Thursday / lace & leopard


Black jeans - Veromoda / Lace top - Chelsea / Leather jacket - Veromoda / Leopard scarf - Åhléns

Pizzatime!


Nu är jag hemma hos Ellen och vi var nyss nere och beställde pizza, och innan det så åt snittade vi två chipspåsar med fanny och amanda. Så det ska vara, riktigt fettodag blev det idag!

Life / home early

Myser framför några Life avsnitt med lite ostbågar bara för att jag kan (är så jävla sugen på't)

Torsdag / 08:22


Nu åker jag och tränar


If I told you once, I told you twice

P Diddy Ft. Keyshia Cole - Last Night

Follow me at: evelinajonsson / instagram


Glöm inte att ni även kan följa mig på Instagram ifall ni vill se mer utav mig och mina bilder, mitt kik/namn är: evelinajonsson

Polina Fomina / EMMS

Polina Fomina - Elite Model Management Stockholm

Wednesday / black shirt & leather pants


Fin himmel idag

Tog denna nu för några minuter sedan, himmelen är jättefin nu!


Onsdag / 07:47