Manipulerad

Fått en aning hemska överraskningar rakt i ansiktet, så härmed startar jag en kortvarig bloggpaus. Ifall ni undrar vart jag tagit vägen...

I smögen

Heej! Sitter i Viktorias båt nu och vi står i Smögen, vid bryggan. Just in case if you wanted to know hehe... Vi åt lunch för en stund sedan och fikade md jätte mumsiga choklad muffins. Yummi! Senare i eftermiddag tänkte vi gå upp från båten och gå en sväng på bryggan och strosa runt i alla äffärer. Det är ju rea, så något kan man säkert fynda!

Uppdateringen kommer inte att ligga på topp, så ni vet det. Jag tänkte ta ledigt ifrån datorn i ett par dagar, men jag får se hur bra det kommer att gå när datorn står framme dygnet runt på båten haha. Vi får väl se ifall jag uppdaterar mer under båtresan. Annars så uppdaterar jag när jag kommer hem på Fredag och då är det även Fjordfestivalen som gäller för min del. Man får väl åka ner till staden óchkika lite på vad som händer.

Någon som ska dit under Fredagen eller Lördagen? ;)


Två dagar på sjön

Heej och godmorgon!
Idag blev jag väckt utav mami vid halv elva tiden, för jag skulle ringa till Viktoria och höra hur det blev med båten, vi kom fram till att både jag och min syster skulle följa med ut med båten. Och så blir det. Vi ska åka och hämta Viktoria på Torp Terminalen kl 13.10 för att sedan få skjuts in till Smögen där Viktorias päron befinner sig med båten. Det kommer att bli skönt att få komma bort ett tag. Men jag kommer hem på Fredag igen!
Ha det bäst!

Irriterad

Hej och godnatt!
Irriterad som få, min mobil har precis gått sönder, den har pajjat totalt! FAN. Så nu har jag tyvärr ingen mobil och ingen kan nå mig. Så om ni vill något så får ni för det FÖRSTA ha en jävligt bra anledning och ni får själva komma på hur ni ska nå mig. Allt för mig, godnatt!

Drar ut och badar

Drar ut och badar med Amanda, Sofia, Jessica och Sara nu, ses senare ikväll!

Bildbomb (skåne) part 2


































Fina syster























Avslutar med en söt bild på moi.
Och med detta så säger jag godnatt! ♥

Läkaren - suger

Kom nyss hem från vårdcentralen, jag hade fått en tid hos läkaren med min fot. Jag har ingen aning om vad som är felet med min fot, eller egentligen tån. Jag kan varken böja den framåt eller bakåt för då gör det skitont. Första gången hos läkaren så sa de att det var en inflammation i foten eftersom att det inte är så troligt att jag brutit något, eftersom att jag inte har skadat den.. Inte vad jag kommer ihåg iaf. Men nu ska de skicka en remiss till röntgen och om några dagar så får jag förhoppningsvis en röntgen tid så att jag kan se vad det är för fel på tån.

Idag är det måndag och solen skiner ibland, vädret skiftar. IBland är det molnigt och ibland lyser solen. Det är alltså en perfekt dag på stan, visst? Jag har iaf pratat med Viktoria idag och jag och min kära syster ska nog förmodligen följa med henne ut med hennes båt på Tisdag - alltså imorgon. Det är inte bestämt än men förhoppningsvis så kommer det att bli av. Det komemr att bli sjukt härlig att få komma ut på havet.


Tidsfördrift

Namn: Evelina Jonsson

Längd: 1,63

Skostorlek: 39 (storfot)
Hårfärg: blond
Önskar du att du bodde någon annastans: sometimes
Tänker du på självmord: har hänt
Använder du droger: nej aldrig
Röker du: absolut inte, äckligt
Dricker du alkohol: har hänt

Senast du blev full: några veckor sedan, haha
Vilka parfymer använder du: Naomi Campbell och Naomi Campell (jag är inte efterbliven, utan har två st av hennes parfymer haha :D)
Vad är du rädd för: kärleken och höjder
Gillar du att tvätta: de funkar
Gillar du berg- och dalbana: ja, jag älskar det, fast absolut inte höjdskräck och sån skit

 

 

KÄNSLOR
Gråter du ofta: brukar bli ganska ofta ja
Skrattar du ofta: varje minut av mitt liv är fyllt av skratt :D
Hur känner du dig just nu: sne i svanskotan
Hur har du mått den senaste tiden: som en bisamråtta, inte så bra alltså
Har du någon/några hemlighet/er för dina föräldrar: ja det har jag tyvärr
Blir du lätt förälskad: nae
Är du kär i kärleken: kan hända
Tror du på ett för alltid: inte längre, så nej
Är du förälskad just nu: hoppas inte det 
Hur många har du varit tillsammans med denna månad: inte en käft
Har du blivit sårad av kärleken: somfan
Har du blivit lycklig av kärleken: de med


yOu rOck


I will find myself on the way to your heart...

Godmorgon!

50 situps
20 armhävningar (orkar inte mer, är klen)
50 utfalls steg

såhär börjar min morgon, och efter det så springer jag upp för att äta frukost. Och eftersom att vädret inte tillåter att ligga ute och steka så blir det en lugn dag hemma med filmer och sällskap utav min kära syster. Det kommer att bli en skön dag.

Min eftermiddag/kväll komer att se ut såhär:
Löpning 20-30 min
50 situps
20 armhävningar


En utav sveriges vackraste kvinnor enligt mig är Kenza.


Ha en fin söndags morgon! ♥

Bildbomb (skåne) part 1












































Goa bilden avslutar dagens bilbomb!

Nu ska jag snart bege mig upp för alla 39 trappor och se filmen "Farsan" med min goa syster, som sitter och garvar på bilden ovanför... Ehum ville också säga att jag hatar er alla och jag hoppas att ni får den sämsta lördagen på länge för jag bryr mig inte ett skit om människor denna kväll!

Sug mitt bleka arsle och håll ditt skräp till dig själv, din sjuka jävel :D

Home sweet home

Jag vill bara meddela er att jag är nu hemma från skåne och att det kommer en hel bunt med bilder från Åhus (skåne) snarast, både från min kamera och från min kära moders kamera.

Jag vill också säga att uppdateringen kommer att få leka fritt resten av sommarlovet, jag ska försöka att uppdatera så mycket som möjligt när humöret tillåter. Jag kommer nämligen att ha fullt upp och vara upptagen med hård träningen som för min del börjar den 25/7, alltså imorgon!

Nu ska jag föresöka lägga in lite bilder både på bloggen och på facebook, måste även kolla om det har hänt något speciellt på facebook det senaste, haha.


Ha en fin lördag! ♥


Någon frivillig som jag kan flytta till som bor någon annan stans än i uddevalla

Vart fan som helst. bara inte i uddevalla. Jävla fitthåla! Varenda sak man fått reda på kommer ut direkt. Helvete vad arg jag är. Tyvärr så slänger jag snart datorn i golvet och ni kommer inte få höra från mig på ett bra jävla tag! Hej då jävla idiot stad! Nu drar jag till skåne och stannar fan där!

Grymt!


Helt sjukt!

Good morning

Fallens igår blev lyckat! Jag hade väldigt roligt med mina vänner och vi träffade allt möjligt roligt folk... Tog dock inga bilder eftersom att min kamera gått sönder och det var ingen annan som hade med sig någon tror jag(?). Vi kollade på några som uppträdde, någon cool snubbe körde en skit häftig robot grej, grym var han!

Som sagt, vi tog bussen hem vid 22.30, och vi fick springa lite för att hinna med den, och som tur så gjorde vi det. När vi kommit in till Uddevalla vid 23.00-tiden så gick vi från Agneberg ända upp till bleket och träffade Max, Olle och Matte, så vi gick upp till någon kyrkogård och luffade runt haha. Vid 00.00-tiden följde vi Wictoria hem och sedan gick jag och Sofia också hem och... Åt! Fyfan vad jag var hungrig, jag hade inte ätit sedan kl 14.00 innan. Pappa gjorde iordning smörgås och lite annat gott, haha yeah!

Nu har jag nästan packat klart allt inför skåne resan så jag kan äntligen ta det lugnt. Imorgon far vi iväg till skåne för husvagns semester för första gången + att min syster ska spela åhus beach handboll, det kommer att bli hur kul som helst. Min första husvagns semester haha, wiiie! ;)


Hoppas att vädret är sådär fint hela nästa vecka!


Steeeek





Stek på altanen imorse

Frulle

Godmorgon alla lördags sovare!

Nu sitter jag här nyduchad och äter frulle... Yummi! Idag blir det Fallens dagar i Trollhättan med Wictoria Ljung och Sofia Närbo, det kommer bli hur kul som helst! Hoppas på att träffa massa söta folk där iaf. Vilka ska dit förresten?


Bild från den tråkiga hemmadagen igår


Sara Wangler ♥


Jag saknar dig fisen ♥

Lite små ord jag har på hjärtat

Det känns när lyckan i ditt liv sviker dig
Det känns när kärleken försvinner

Can't take my eyes of you, can't take a single step without you
Cause i love you to much, to let you go...


Lips of an angel




Lips of an angel - Hinder

Today i'm wearing this







Haremsbyxor - H&M
Body - JC
Ringar - Glitter, samt privata
Klocka - Ur&Penn

Håll ut!

Outfiten kommer ikväll så håll ut! ;)

Mina bästa sidor


Wohoo, det har hänt något spännande!


Någon skrev en rolig sak till mig...


Och jag skriver tillbaka...


Enough, time for some food... wich i love!


oförberedd... as usual


Yeah, nektarin!

Nu tänkte jag visa er mina bästa sidor som...



Tiger

Och som...

Katt!

Och som...

Apa

Och som...

Pajjas

Och som...

Bajsinödig

Och sist men inte minst som...

Normal...

HAHA!


Så jävla go alltså, kolla hela videon. You wont regret it!

Morning

Godmorgon alla miljoner läsare! (egentligen 3st)

Inatt sov jag hos Sofia och vi vaknade vid tio tiden, gíck upp och duschade och sedan åt vi underbara räkmackor till frulle, yummi! Idag suger vädret som vanligt, jippi! Så det får bli ännu en tråkig hemmadag, men något kan vi allt hitta på. Känner mig faktiskt otroligt tränings sugen, har verkligen lust att gå uut och ta en joggingrunda men pga av att jag hatar regn så skippar jag det idag.

Vad ska ni hitta på idag? :)


See Ya!

Har nyss kommit hem från en tur ut till Unda med familjen, vi badade och det var väldigt skönt i vattnet men vädret suger ju som vanligt så i luften var det svinkallt. Såg ju föfan prickig ut efter all gåshud man fick!


Bild från några veckor sedan efter en goood glass på mc donalds
Amanda, Fanny, Sara och Jag

Nu ska jag upp och käka med mi family, see ya! ♥

Cause we make the world a better place



HAHAHAHA


Den är värd att se hela säger jag bara. HAHA!

Shoppingen

Som jag nämnt tidigare var jag iväg till Göteborg förra väckan och hade otroligt kul med min kära vän Viktoria Bergqvist. Vi gick på bla. Liseberg, norstan och strosa runt i hela Göteborg.

Mina senaste inköp:

Ringar - Glitter




Linne - monki




Linne - monki




Shorts - Tessie




Shorts - Tessie




Haremsbyxor - H&M

F R E S H

Nu har jag äntligen fått upp min nya garderob så att jag slipper att tränga in mina kläder i lådor som dessutom går sönder hela tiden. Happy face!

Före:




Efter:



Lite utav dem kläderna jag hann att lägga in.

Better on the other side - The Game ft Chris Brown



Tänkte tipsa er om en låt.
Den är tillängnad Michael Jackson som dog 26 juni 2009, tycker den är väldigt bra.
Vila i frid, The King Of Pop ♥

This love is taking all of my energy

It's hard to believe i'm still lonely

The clouds are moving

Uppdateringen igår var på botten som ni såg, läste osv... Om ni nu läste HAHA. Iaf, efter att Wictoria åkt hem igår, så fick jag och min syster skjuts ner till stan för att sedan gå till Sara och umgås med henne en stund för hon åker till Turkiet idag! Gud vad jag kommedr sakna henne, men hon är hemma om en vecka igen, wohoo!

Jag, min syster och Sara bestämde oss för att gå ut till stan igår kväll, and so we did... Och eftersom att Sara har högt (egentligen lågt) IQ så låser hon dörren med nycklarna och sedan slänger in nycklarna i brevinkastet... Smart Sara! Och självklart har vi den oturen att det ska börja åska, blixtra och regna efter att vi varit ute en stund, och vi hade ju ingen stans att ta vägen eftersom att sara slängde in nycklarna i brevinkastet (misstolka inte!). Så vi fick gå runt på Drottninggatan ute i regnet sammtidigt som det blixtra som tusan, det var som ett jävla disco över hela stan, lite små mysigt... om ni inte frågar mig... Nej fyfan! Jag var skiträdd! Men vi kom som tur var in i bilen efter en stund och då åkte vi hem.


Just gonna sitt here and get real fat

Nu drar jag till Wictoria vilken minut som helst, ha det gött här hemma!


Today i'm wearing this:
Shorts - Tessie (göteborg)
Linne - H&M
Skor - Skopunkten
Klocka - Ur&Penn
Ringar - Glitter


Frulle

Godmorgon alla sömntutor!

Nu tänkte jag dra mig till köket för att göra lite frulle, det ska bli för jag är hur hungrig som helst. Ställde klockan på tio idag eftersom att jag skulle upp lite tidigare för att träffa Wictoria. Hur som helst så ska jag fortsätta att göra iordning min frulle som just nu består av: Keso, Nektarin, Kiwi och Mango juice. Mycket frukt där ja...

Kommer nog inte bli så mycket uppdatering idag, så håll ut kära läsare! Eller ja, vilka ska hålla ut egentligen? Mina tre läsare HAHA. Nog för min del, hajdooo!

See ya latero! ♥


Om morgondagens planer

Imorgon sticker jag iväg för att träffa sötnosen Wictoria Ljung och sover nog antagligen över hos henne eller om hon sover här, vi kanske sover någon annan stans, who knows? Ska bli jäkligt roligt att träffa henne, det var såå länge sedan sist, typ två veckor sedan eller något haha.

Nu tänkte jag gå och borsta mina skeva tänder och dra mig långsamt ner för trapporna och lägga mig i min nybäddade säng, mmm i like!


Sötnosen Wictoria Ljung ♥

Här får ni också en sjukt rolig video att kolla på:


Sweet dreams! ♥


Wohooo!

Spanien vann, precis som jag trodde! Jävlar vad glad jag blev, skrek som en jävla dåre och bara hoppade över amanda (min syster) och skrek av lycka! Ville bar att ni skulle veta hur glad jag var, det tog sån jävla tid för spanien att göra mål, matchen var ju otroligt låååång!

Spanien vinnare av fotbolls vm 2010! ♥


Andrés Iniesta hette han som gjorde det spanska målet i vm finalen 2010.

Fotbollskväll!

Idag klockan 20.30 är finalen i fotbolls vm. SPANIEN - HOLLAND, tagga! Haha och självklart hejjar jag på spanien. Tänkte dra till några kompisar eller något och titta på matchen och tjöta lite, lite små mysigt sådär på söndags kvällen.


Vilket lag håller ni på? SPANIEN eller HOLLAND? ;)


BILDBOMB!

Här kommer en liten bildbomb. Lite bilder från mitt sommarlov än så länge!

Emils sommarstuga


























Cross vm, lördag




















Cross vm, söndag


















Grillkväll på sörenskullen




























-
Fler bilder kommer inom kort.
T.ex massa kort från göteborg med vicky picky, liseberg osv.


You made the world dance, you made the music come to life

Yeeey! Jag har skaffat mig en ny blogg haha. Tyckte inte om den andra och jag hade inte lust att  blogga längre. Men jag ska försöka att  blogga några gånger om dagen för er skull hehe. Tänkte bjuda mer på mig själv eller något i den stilen... Haha och jag börjar med en fet BILDBOMB... I nästa inlägg!


Have a great life! ♥

Välkommen till min nya blogg!