Kommer snart

Ja jag har fortfarande ont i halsen, och det blir bara värre och värre. Buhu, imorgon är det aktivitetsdag på bodele med skolan och jag kan inte vara med. Utan jag får sitta hemma och friskna till.

Ska bara åka iväg en snabbis och häma ut ett paket på posten ohc handla lite, mina skjortor har kommit nu! :D


Halsont

Tröstar mig just nu med dessa tabletter. Har så otroligt ont i halsen, det bränner hela tiden. sch, jag vill inte bli sjuk nu när skolan börjat. Det är så mycket att göra :(


Tipsar om dessa tabletter, de smakar inte illa och de hjälper för stunden. Det är så att Mucoangin bedövar halsen så att det inte gör lika ont när man t.ex sväljer. ;)

shakey




Härligt med en go bananmilkshake efter en soft dag i skolan :thumbup:


Passande låt!
Kelis - Milkshake

At viktorias place

Sitter hemma hos Viktoria med min syster och har varit här sedan igår. Johanna åkte nyss hem och vi har gjort lite olika, spelat in en parody av Kissie till exempel haha. Den var ganska lyckad och det var kul hihi.... Vi ska just nu laga lite lätt käk och sedan så drar jag och min syster hem för att äta grillat med familjen. ;)

Igår var jag med Jennifer och vi gick för att träffa Joni och Johan, satt och snackade en stund ute i regnet och sedan gick vi hem till Johan och kollade film, Vampires suck. Den var väldigt rolig faktiskt haha. Ni borde se den. Efter en stund kom Max och David och då gick vi ut igen och satt och inte gjorde någonting så vi gick hem till Johan igen och kollade på Family guy, favorit programmet. :D Vid nio tiden gick jag och Jennifer och mötte Amanda och sedan gick vi till Opalen och träffade Johanna och Viktoria, vi satt och pratade om sjukt knäppa saker hihi. Sedan så följde jag med Viktoria och Johanna hem till dem och sov över där. Vi hade det himla mysigt och otroligt kul igår kväll iaf.




Bilder från gårdagen kommer ikväll :)


Träning!

Åker iväg på träning alldeles strax, danspass på friskis idag! :D
Vi hörs när jag kommit hem!


Gårdagens bilder!

Lite bilder från gårdagen hemma hos Elin! :D









Resultatet! :D


Dagens låt!


Jason derulo - Revolution ♥

Nytt!

Jag har nu äntligen köpt en kalender som jag kan skriva ner allt i så att jag inte glömmer saker. Älskar att ha koll på saker hela tiden, sådet komemr alltså att bli mycket skrivande i min nya kalender. Och så här ser den ut:



Dåligt ljus & dålig bild.

Ett par rader om mig själv...



Jag pratar
- Alldeles för mycket
Jag tycker om - Min familj, mina vänner, choklad är en favorit också
Jag avskyr när - Jag blir skrämd eller kommer upp på höga höjder
Kärlek är - Det bästa & det sämsta som finns
Det är charmigt - När en kille behandlar en tjej som om hon betydde allt i hela världen
Det sexigaste yrket är - Underklädesmodell
Den värsta känslan är - Att känna sig hatad av en eller flera
Den bästa känslan är - När man får riktigt god mat i skolan HAHA :thumbup:
Jag kommer alltid att vara - Den jag är 
Det finaste som finns - Är mina vänner :love:
I sommar - Har jag jäst som en dåre
Sist jag grät var - Förut, såg en skräckfilm... Blev så rädd att det kom tårar...
Jag kan - Baka kakor, yummi
Jag kan inte - Dyka
När jag vill tänka går jag - och tänker?
När jag bakar så bakar jag - Kladdkaka eller kladdmuffins, något med choklad iaf
Min mobiltelefon är - En heffaklump
När jag vaknar på morgonen - Låter jag mitt nedre kvinnliga könsorgan göra sitt
Innan jag går och lägger mig - Kollar jag mig i spegeln
Just nu tänker jag på - Hur otroligt trött jag är
Bebisar är - Otroligt tjocka och griniga, men också otroligt söta :D
Idag har jag - Vart iskolan och tränat
I morgon kommer jag - Att  umgås med Elin och köpa det som står i inlägget under
Jag vill verkligen - Kunna somna fort inatt
Min humor är - Förjävla rolig


Jag är ett riktigt charmtroll ändå :D

Home

Heej! Nu har jag varit hemma ett bra tag och jag har duschat, smörjt in mig och ätit osv. Träningen gick bra, tur att man har tränat en del på sommarlovet så att konditionen inte var helt på botten. ;)

Imorgon går jag och elin ner till stan för att jag måste köpa en bh, kalender och nått mer säkert, sedan följer jag med Elin hem och myser... Har det allmänt roligt som vanligt :D


Träning

Sticker iväg och tränar nu, hörs sen! :)

Dagens låt!


Kesha - Take it off ♥

Today i'm wearing this









Usla bilder idag... :(

♥ Svart body - Topshop
♥ Shorts - Tessie
♥ Klocka - Ur&Penn (äntligen lagat den)
♥ Armband, ringar & örhängen - h&m, Glitter & Bikbok

Hem klickat!


Äntligen, det tog ett tag att få det överstökat. Det blev lite strul med inloggningsuppgifter osv, men v.34 har jag dem i handen :D

The hills

Nu börjar premiären för sista sesongen av The hills. Nu klockan 18.00 på MTV! Detta ska jag roa mig med resten utav timman. :D


Every february, you make me valentine


Teenage dream - Katy perry ♥

Min inköpslista!

1.
Isabella "Blondinbella" Löwengrip's nya bok - Egoboost!

2.
Blå transparent skjorta - h&m

3.
Vit transparent skjorta - h&m

4.
Khakigrön transparent skjorta - h&m

Skall beställa den blåa och den vita skjortan ikväll, kanske även den gröna men jag får nog se på det. Annars beställer jag den en annan gång! :D

Min sista dag på lovet

Idag är det min absolut sista dag på sommarlovet, och då ska jag mysa ner mig i soffan med både tven och datorn framför mig hela dagen. En riktigt mysig söndag, söndagar ska ju vara lugna och mysiga... Aight? ;)

Annars då? Är inte så värst nervös och orolig inför skolan imorgon längre, uatn nu är det andra saker som gör mig lite smått orolig. Jag har lätt för att bli stressad, och de första två må naderna iskolan kommer att vara stressiga med otrolgit mycket skoljobb, prao, lite läkarbesök osv. Jag har tid hos röntgen på Onsdag, då jag ska röntga min fot som jag har haft ont i, i ca ett halvår. Och två veckor innan vi åker utomlands så ska vi praoa i två veckor, så vi åker alltså utomlands veckan därpå... Och jag har ännu inte hittat en praoplats, men jag och min syster ska ner till staden imorgon för att kolla. Hoppas på bra praoplats i år. ;)





Enrique Iglesias - I like it ♥

Dagens joggingrunda!

Nu sticker jag ut och springer, I'll talk to you later! :D


About yeasterday!

Of the record... Jag har slagit rekord! Wohooo... Igår när vi hade OC maraton så passade vi ju Sofias lillebror och det gick otroligt bra sammtidigt som vi kollade på OC, och jag måste bara säga att jag fullkomligt älskar Seth Cohen! Han är så otroligt rolig, go och otroligt ödmjuk. Iallafall, eftersom att vi hade maraton så skulel vi stanna uppe hela natten och kolla på Oc ända fram tills morgonen... And sure we did! Nästan åtminstonde, jag somnade runt halv 8 på morgonen och det är ju ett rekord :D


















Skitungen Mathias ;)

Jag spricker!

Heej! Nu har alla gäster åkt hem & min bror har fått sina presenter och vi har ätit (alldeles för mycket) osv. Vi gjorde helt enkelt för mycket mat, så det finnss hur mycket mat som helst kvar... Förstår inte, min otroliga matälskare till farbror var ju här och åt upp en hel del och ändå så finns det sjukt mycket mat, kakor, tårta osv kvar. Way too much food! :o Jag är iaf så mätt så att jag nästan spricker, jag fick knäppa upp knappen på byxorna för att magen skulle få lite mer plats än vanligt... Tror jag ska gå och ta på mig min supersköna & turkosa mjukisdress från B.young :D




3 små bilder från idag ;)

Annars då?... Lite smått(otroligt mycket egentligen) nervös inför skolan som börjar på Måndag... Kill me! Börjar ju i 9an, och det känns förövrigt rätt okej... Nej utan det känns förjävligt helt enkelt. Tur som jag har så åker jag på en härlig semester i två veckor precis en månad efter att skolan börjat. ;)

Storstädning + kalas

Heej & godmorgon! :D

Idag ska vi ha kalas för min bror som nyss fyllt 18 & fått sitt körkort, så hela släkten kommer för att fira och äta god mat haha. Så idag ska vi alltså städa hela huset och laga massa mat så det kommer att vara fullt upp. ;)


Grattis kära broder!:D (bild från Åhus Beach Handboll 2010)

Babysitter

Sitter just nu barnvakt åt Sofias lillebror tillsammans med henne, min syster, mattsson och Fanny. Vi har OC 0maraton så det komemr att ta ett tag att kolla igenom hela sesong 1. Hörs senare inatt eller imorgon! Puss.


My head is in the sky


Ridin solo aucustic version cover by Jeff hendrick & Julia sheer ♥

Dem ska bli mina... Snart!

 

Dem ska bli mina inom en eller två veckor.. då dem säkert redan kommer att vara slut. Men jag går hoppas på det bästa helt enkelt. 449 kr, Din sko ♥


Turkiet, Side, Sea world




















Här ska jag, min familj och några vänner till familjen bo i två veckor,
5-stjärnigt hotell med både strand och shopping inom 0-150 meter beroende vart på hotellet man bor. Gud som jag längtar, det var tre år sedan jag var utomlands sist, 2007 alltså!

Det var ett jävla tag sedan, men nu har jag äntligen något att se fram emot. Att bara få ha den härliga känslan när man sitter på Landvetter flygplats och väntar otåligt på att man ska få gå på planet... Sedan vill jag nog helst försöka att glömma den skrämmande flygresan som kommer efter, höjdrädd & flygrädd!:O Och sedan har man ju två veckors semester att njuta av, perfekt! :D

Vi åker den 6 oktober, inte så långt kvar faktiskt... Bara 49 dagar kvar!

Ska beställas imorgon!

Dessa underbara & snygga skjortor ska jag beställa imorgon när jag fått mitt barnbidrag, wihoo. Happy face :D Vet dock inte vilka färger jag vill ha än... Vit, blå, svart eller khakigrön?


Svart och Khakigrön eller...


Blå och Vit.

Är mest inne på en blå och en vit skjorta, men skulle jätte gärna vilja ha en khakigrön så jag får väl vänta med att beställa den och beställa hem två st till att börja med. Vad tycker ni? ;)

Andreas Wijk Vs Nick Emilian


Visst är dom lika? ;)

Slapp & skön frisyr!





Testade en ny frisyr imorse, en skön och bekväm frisyr med flätor på båda sidor och en lös och låg knut. ;)

En läsarfråga!

Mikaela: Hej! Jag undrar vart har du köpt döskalle-ringen och sen ringen med en svart "klump"? :-)

Svar: Döskalle ringen är från Glitter och kostade 44,90 kr och ringen med en svart klump i är ifrån h&m och kostade 29,50 kr. ;)


Goodmorning

Vaknade vid halv tio tiden idag, men min nacke värkte såpass mycket att jag låg kvar och drog mig ända tills nu. Jag kollade även på några avsnitt av Family Guy, så sjukt rolig serie. Älskar de programet! Min nacke tar verkligen död på mig, jag har så jäkla ont hela tiden buhu... :( Tänkte gå upp och göra iordning lite frulle osv.

Uppdaterar senare! ♥





Två bilder från i Måndags när vi var en sväng i Götebrog för att fika. :D

The moment we all been waiting for













Min favvo bild



En helt vanlig dag i Götobeorg med Vickan, då vi tog på självutlösaren på kameran och lekte "gräddkalas", helt fullkomligt normalt. För att sedan trippa vidare mot Liseberg och åka karuseller i en heldag när regnet öste ner. :D






Där fick ni äntligen se dom bilderna som legat och lurat i en mapp på viktorias dator ;)



Några toalettbesök bara...


Nattinlägg

Min rygg har varit med om världens hemskaste sak som kan inträffa en kväll som denna. Den har blivit misshandlad... Av min egen syster. Hon skulle massera mig och det ledde till att hon nästan bokstavligt talat åt upp mig. Hon körde den såkallade "Bakelsen" inom massage, om den nu existerar. Och hon skulle knåda, lägga på ost och skinka, köra in hela ryggen i "ugnen" genom att dra hårt som fan med fingrarna och typ banka allt vad hon hade på min lilla oskyldiga rygg. Jag har mer ont nu än innan... Och det känns inte så bra eftersom att jag hade längtat efter en liten massage för min nacke som jag hade extremt ont i, och dessutom var jag stel som en lykstolpe. :O

Way to go, sister!


Hämnden är ljuv!


Today i'm wearing this









♥ Skjorta - H&M
♥ Shorts - Lindex
♥ Smycken - Bikbok, Glitter & H&M

& TILL SIST:

 min otroligt snygga & efterblivna kompis!!!!♥ / Eran Gästbloggare!!♥♥♥♥♥♥♥

För dåligt!

Nu tänkte jag städa i mitt rum som ser ut som ett jävla askmoln. Det ligger kläder högt och lågt och jag har slarvat bort pengar någonstans i mitt rum eller i källaren som jag måste leta upp, måste även bädda min säng. Och när jag äntlgien blivit klar med mitt rum så måste jag ta något att äta eftersom att min mage bara skriker efter mat just nu, och sist men inte minst så ska jag ta en lång, varm och välförtjänt dusch... Och gud, som jag längtat! :D Mycket skall göras, jag känner sakta att jag börjar få leversvikt elelr liknande hjärtinfarkt, är så otroligt stressad just nu.

Imorgon fyller min kära bror 18 år, så jag sprang in på JC snabbt förut och köpte tre par kalsonger i olika mönster, snällt gjort! Hoppas att han blir nöjd. Nej nu får jag försöka att få lite eld i röven så att jag kommer ifrån datorstolen. :)


Ha en underbart fin Tisdags kväll! ♥


Dagens låt!


Från och med du - Oskar Linnros

En läsarfråga!

Jenny Nilsson:
hej! jag har en spellista på mixpod, jag vet inte bara hur man gör för att få in den på bloggen, kan du hjälpa mig? :)

Svar: Klart jag kan hjälpa dig, det kan vara lite kklurigt ibland med kodmallar och stilmallar hit och dit om man inte riktigt ver hur man gör osv. Men på Mixpod.com förklarar texten väldigt bra hur man ska göra. Observera att du måste ha ett konto där, du måste alltså vara medlem och vara inloggad när du gör en musikspelare!

1. När du valt låtar, färg och mänster till din iPod så klickar du på fliken "Save Playlist", och sedan så klickar du på "Save (get code)".


2. Sedan så trycker du på fliken som heter "Blogger" i den vänstra spalten och kopierar därefter koden som visas i rutan.


3. Du går nu in i dina kodmallar och klistrar in koden under raden där det står "<div id="profile">
 <tag: profile>". Sedan sparar du din kodmall och då är det klart! :D

Göteborg

Hej alla söta läsare!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat, jag har varit hos Viktoria och haft det allmänt mys bara. De senaste två dagarna har vi lagat jättegod och nyttig mat och gått lite promenader osv. Just nu sitter jag på tåget med Viktoria på väg till Göteborg för att sedan strosa runt på stan och ta en fika. Ha de bäst, så uppdaterar jag ikväll!  


Rix fm festivalen (bilder)

Förband

















Dj, sara warga



Rabhi & Eddie







Publik



Love generation









ERIK HASSLE ♥♥♥
















Erik grönwall








Gert fylking & Sofia Wistam

























Blev inga vidare bra bilder egentligen, stod ju inte längst frma precis. Det var hur mycket folk som helst och vi stod bakom ett träd så vi fick ta kort på tven som visade alltihop. Men vi såg ju rätt bra endå. Artisterna var grymma, fast andra inte. Detta är ett roligt minne som jag kommer att ha med mig iaf, Rix fm festivalen 2010! :D

Bilder från gårdagen






Några små bilder från hemmakvällen med Amanda, Sofia och Fanny. Dom är så goa dom! :D

Rix Fm Festivalen

Kvällen igår var väldigt mysig, uppiggande och rolig. Jag, min syster, Sofia och Fanny kolalde på filmer som pappa hade hyrt. Vi såg "case 39" och den var faktiskt riktigt bra, men jävligt äcklig! Den är värd att se iaf! Sedan gick vi ut och satte oss på altan med varsin filt och satt och pratade och gjorde annat kul, haha.

Nu har vi alla vaknat och vi ska upp och äta frulle, för kl 14.09 går tåget mot Göteborg. Vi ska på Rix Fm Festivalen! :D


Today i'm wearing this






Dagens låt!


Älskar rösten, älskar låten! :D

Tänkte att jag kunde lägga upp dagens låt medans jag går upp och äter frukost med min kära familj, omellett och bacon, gud så gott! ;)

Förändrats?

Sommaren 2009






Sommaren 2010





Ja, jag skäms...


If we ever meet again






Lookbook


I love ya!

Heej! Nu har äntligen min kära syster och min bästavän kommit hem från konfirmations lägret, och jgud vad jag har saknat dem! Det har kännts så tomt utan dom här, haha:(. Sofia smsade precis, så jag får väl röra på fläsket och dra mig ner till henne, så att vi kan umgås och ha kul resten av dagen! Ikväll blir det fredagsmys med familjen, det vart längesedan nu! :D


Sofia, min bästavän ♥


Amanda, min tvillingsyster ♥

Trixie

Godmorgon alla söta läsare!

Sådär, nu har jag varit ute på ännu en powerwalk med grannens hund. Det var rätt skönt, jag fick gå en annan väg eftersom att det var en massa maskiner som höll på att grejja i skogen och Trixie blev rädd haha. ;) Nu tänkte jag göra iordning frukost och sätta mig framför tven, det ska bli himla skönt att få slappna av. :D



Jag svarar på era komentarer senare, för nu måste jag få i mig något att äta!
Love /Evelina


Läsarfråga!

Jenny:
Hej okända tjej med fin blogg =)
Jag har några frågor (hoppas man kan fråga här xd).
1. Är du en datanörd eftersom du bloggar så ofta?
2. du har så mkt kläder så.. är du rik?
3. hur många beskökare har du ungefär varje dag?
4. när vill du ha tillbaks dina kläder?? ;D

Tack på förhand främling!<3


Svar:
Haha söta Jenny då :D
1. Ja är en typ av datanörd ja, ibland åtminstonde :(
2. Haha, nej aldrig. Jag är absolut inte rik. Får barnbidraget (1050kr) och sedan fickpengar ibland.
3. Nu på sista tiden ahr det ökat enormt. Så nu är det ungefär 90 per dag, ibland mer eller mindre.
4. Haha, ingen brådska lilla gumman, jag kommer till Orust snart så :love:, älska den lilla mysika staden!


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg! :D


Vill du ha en gratis iPad skickad hem till dig?

Kollade runt lite på olika bloggar och såg att en tjej vid namn alice tipsade om en sida som skickar hem en GRATIS iPad till dig. Jag tänkte att man lika gärna kan testa, och sidan verkar ju rätt bra :D
Det går till såhär: Klicka på länken HÄR! och bli medlem på sidan, du ska även dela med dig på facebook eller liknande sida att du är med i "tävlingen" superenkelt! Och för att få en iPad hemskickad måste du se till att minst 10 st klickar på din länk. Så klicka gärna på min länk och gör sedan ett eget account1 :love:


Bildkälla: google


Today i'm wearing this






♥ Blus - Ginatricot
♥ Cykelbyxor - Egengjorda
♥ Skor (syns ej) - Skopunkten
♥ armband - Bikbok
♥ Ringar - Glitter, h&m

Har bråttom nu, bussen går om ca. 10 min. Vi hörs senare i eftermiddag! :D

Kall dusch, JA TACK!

Nu är jag hemma från powerwalken, det var en snabb en haha. Nu tänkte jag hoppa in i en kall, lång och skön dusch. TYYL! ;)

Powerwalk

Godmorgon alla söta & underbara läsare! :D

Nu drar jag ut på ännu en härlig powerwalk innan frukosten. Jag uppdaterar om någon timme, så svarar jag på era komentarer då. ;)

Kram på er!


Jag är på jakt efter...


1. Det snygga beiga linnet med kort modell,
finns på Bikbok för 129 kr.

2. Den otroligt snygga och praktiska jeansvästen,
finns på topshop för ungefär 210 kr.

3. Den transparenta skjortan som passar perfekt till allt,
finns på h&m för 99 kr/st.

Be mine







lookbook


Nya ica-reklamen


Två sköna från H&M


Två snygga och sköna cardigans från h&m, 199 kr/st :)

På jakt efter en jeansväst

Jag har länge letat på olika sidor och i olika affärer efter en ljus jeansväst, men hittar ingenting. Så om ni har sett eller vet vart det finns jeansvästar så kan ni mer än gärna få komentera och skriva det. Då blir jag  glad! Det kan ju var så att dom är slut överallt, vet att det har funnits på bikbok men dom är slut. Och om jag inte hittar någon så får jag väl ta tag i någon gammal jeans jacka och klippa bort armarna. Det kanske är det bästa sättet? ;)


Hittade en jeansväst på topshop's hemsida, men jag är inte säker på modellen. Den kanske är för kort? :S

Dagens örjan!


HAHAHAHA, jag tröttnar aldrig. Den är så fruktansvärt kul! :D

När jag blir stor ska jag...

Skaffa en hund! Jag har redan bestämt mig för väldigt länge sedan att jag ska skaffa hund när jag flyttat hemifrån och skaffat jobb, man och hus osv. Jag skulle egentligen gärna vilja ha en hund nu, men min fader är allergisk och då funkar ju inte det så bra om han går och nyser osv. Men när jag blivit stor och stark så ska jag skaffa hund, och det ska vara en japansk spets och inget annat. Jag är helt galet kär i den rasen. Jag blir försälskad i bilderna på dom små söta och håriga varelserna.










Dagens låt!


My first kiss - Ke$ha ft 3OH!3 :D

Today i'm wearing this












♥ Harems byxor - h&m
Tisha - Ginatricot (systers)
Skinn jacka - Veromoda
Armband - Bikbok
Örhängen - Glitter

Mormor...

Heej igen!
Nu har jag kommit hem efter en lugn och skön eftermiddag hos min söta mormor, och tro mig vi har nog haft världens konstigaste samtalsämnen. Vi har pratat om allt från vad internet är och vad man gör på nätet, till att hur galen mina bröder var i att hoppa på trampoliner ner i vattnet när dom var små. Fast det roligaste var nog under middagen när jag frågade om mormor kunde ta fram något att dricka till maten och hon kom med en spritflaska, jag blev minst sagt chockad och tyckte det var lite kul haha. Men det visade sig ju naturligtvis att det var vatten i flaskan.  Ja, det var en liten konstig och udda upplevelse, men varför i hela friden använder hon en spritflaska att hälla vatten i haha. Hon är för söt min lilla mormor...:D Och gammal börjar hon bli också.

Dagens outfit kommer upp i nästa inlägg, så håll ut! ;)


Min morfar och mormor, älskar dom!


Fixat och donat lite till!

Som ni ser så har jag piffat upp bloggen ordentligt. Jag har nu fixat så att ni kan lägga till mig via Bloglovin' bara genom att trycka på en snygg knapp som placeras i slutet av varje inlägg jag gör. Och jag har också fixat flikar uppe i headern som ni ser, pch genom att trycka på dom kommer ni till just den kategori i bloggen som står på fliken. Visst är det fiffigt? :thumbup:


Här är ett utav mina inlägg, och då ser ni den snygga knappe nsom pilen pekar på. Ja precis, där ska ni trycka om ni vill följa med mig via Bloglovin'. Ni är bäst! :love:

Godmorgon!

Heej alla söta och underbara läsare!

Nu har jag nyss ätit frukost och kollat lite bloggar samt svarat på era gulliga komentarer. Blir så glad!:D Idag ska jag åka till min mormor och hälsa på henne och även äta middag där, så idag blir det lite utav uppdateringen, men jag gör så gott jag kan. Föressten, jag kan ju lika gärna göra en "dagens fråga", så vad ska ni söta hitta på en dag som denna? :)


Mobil blogg

Heej alla underbara läsare!
Nu är klockan 03.09 och jag ligger i sängen och är hur trött som helst, tänkte faktiskt sova nu så att jag orkar att gå upp imorgon.:O Ska ju upp i tid och ut och powerwalka och sedan hälsa på mormor. Visst låter det kul? Njae, men det funkar. Jag behöver en dag bort från allt, och då kan det vara skönt att vara hos en människa som varken ser eller hör vad man säger haha. :D

Godnatt och dröm sött! :D

Grät just en skvätt!


Det är är något utav det roligaste jag någonsin sätt. Gud vad jag älskaar honom, cred till örjan, cred till örjan! Ofantligt mega superbra, det är grymt. Jag grinade och skrattade sammtidigt, fy nåt så roligt! Mycket värd att se! :thumbup:

Kommando för smileys



Nu kanske ni undrar hur man får smileys till era blogginlägg? Och det är hur enkelt som helst, du behöver bara kunna en sak. LÄSA, men det ska du nog klara av att göra. Genom denna länken! så får ni all information om hur man fixar smileys till blogginlägg, rubriker m.m. Visst låter det lätt? Så sätt fart och få det gjort nu om ni blir lika lättroade som jag blir utav dessa skrattpunkter på dagen :D

Cred & länk till;
1. Emelie Larsson som tipsade om hjälpsidan, du kommer till hennes blogg HÄR! :D
2. Den fantastiska människan som äger denna bloggen som hjälp ofantligt många människor inom bloggvärlden. Du kommer till hennes blogg HÄR! :thumbup:

HAHAHAHAHA jag tror jag bokstavligt tuppar av

Fyfan vad jag skrattar ihjäl mig, jag tror jag bokstavligt talat ska tuppa av när som helst. Jag känner mig som en barnunge!  På grund utav alla dessa smileys som surrar runt mig och mina inlägg och som också kommer att göra det ett jävla bra tag framöver. Haha jag tycker det är hur kul som helst och jag ville att ni skulle veta det. Typ dela med img utav min glädje, ja det är precis vad jag gör!

Haha, ; denna plutten ser lite... ehum, förvirrad ut! HAHA.

Cred till er läsare!



Ja, jag tror nog att ni kan se själva vad som precis har hänt. På grund utav er söta och underbara läsare så har min statistik höjts rejält kan man säga eller?  Ser också att ni vart inne fler än en gång per dag, och det gillas även de. Fy vad ni är underbara, fortsätt så. Tack för alla söta komentarer & hoppas att ni hänger kvar en bit framöver!

Thank you god! ♥

Tävling hos MOA

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg i Moas übersnygga blogg. Sjukt snygg blogg faktiskt, den är intressant också för den delen. Så om du är sugen på att bli veckans blogg själv, så kika gärna in där!

Moas blogg, klicka här!


Välkomna!

Heej! Ville bara säga hej och välkomna till alla mina nya läsare som har dykt upp lite här och var dom senaste dagarna. Detta är ju förstås för att jag har fått lite hjälp  på traven utav Bloggtrafik.nu, tycker det är en väldigt bra sida. Om man inte äger en blogg med mycket besökare, så är den perfekt! Bli medlem och få full fart på trafiken i din statistik. Det funkar, jag lovar dig!

Klicka på länken HÄR!


Foto: Fanny larsson stendov
Modell: Jag


Pictures says it all

Evelina









































Fanny





































Today i'm wearing this

Här kommer dagens outfit & facelook!







Spets linne - Ginatricot
Jeans shorts - Lindex
Armband - Bikbok
Örhängen - Glitter

About that

Heej alla söta läsare!

Idag har jag varit upptagen som ni kanske märkt utav uppdateringen, jag och Fanny skulle ju ha en fotodag idag som vi bestämde igår. Och så blev det! Så idag har vi alltså gåt från rum till rum, utomhus till innomhus och bytt kläder ett antal gånger för att sedan fota på olika platser runt omkring i huset. Det har varit otroligt roligt och intressant. Haha tänka sig vad mycket konstiga poser mna får för sig att testa på, scary! Bilder blev otroligt grymma och vi båda är jätte nöjda. Cred till Fannys nya kamera som hon köpte igår. Den är helt grymt bra, bidlerna blir obeskrivligt bra och jag bara älskar det!

Outfit & facelook kommer upp i nästa inlägg, så häng kvar!


Mobil blogg

Heej alla söta läsare!
Ville bara säga att Fanny är här nu och gör mig sällskap över natten, så slipper jag att vakna upp ensam, fast det kommer jag att få göra de närmsta dagarna eftersom att min kära syster är på Konfirmationsläger och min kära broder är i Frankrike på Handbollsläger med A-laget. Plus att mina päron är och jobbar hela dagarna och tjänar cash!

Ville egentligen bara säga tack för mig och godnatt!

I'm takin over when i hit the streets








Lookbook


Im ready, for the drama and the pleasure


On top of the world - Pussycat dolls

He used to care, he used to share

 

 

 

 

 

1. Bikbok & Bikbok
2. Bikbok & h&m
3. Bikbok & Bikbok
4. h&m & Bikbok
5. Stadium & Scorett


Usher - Moving Mountains FP REMIX

Vote


LC



 

Lauren Conrad

Nytt i garderoben

Jag tänkte nu lägga in bilder på vad jag köpte i Göteborg när jag var där senast och lite andra saker jag bara köpt däremellan.


Armband - Bikbok


Ring - Bikbok


Bikini underdelar - Bikbok


Solglasögon nr 1 - Ginatricot


Solglasögon nr 2 - Bikbok




Spets linne - Ginatricot




Tröja med spets detaljer - Rut m.fl

Mom is on her way

Äntligen, mamma ringde nyss och sa att jag skulel ta upp lite mat och tina så att vi sedan kunde äta lunch tillsammans, innan hon åker tillbaka till jobbet. Det låter bra. Ses snart igen! ;)

1 tips om 1 bra blogg

Nu tänkte jag tipsa er läsare om en otroligt bra och norsk blogg. Tjejen heter Malin Kristiansen och är 18 år, hon skrivet för det mesta om skönhet och mode. BLoggen är värd att lusläsas!



Läs hennes blogg HÄR!

Dagens jogginrunda avklarad!

Goodmorgon!



Dagens joggingrunda är härmed avklarad, och det känns inte så underbart. När jag väl var ute i det härliga vädret och joggade, så började mensverken komma krypande fram i magen och jag var tvungen att göra ett kort stop. När jag kommit hem så hoppade jag in i duschen och kände då att mensverken kom tillbaka och jag började frysa och svettas sammtidigt. Det snurrade i hela huvudet och ingenting rúnt mig stod stilla. Det var hemsk! Jag fick ringa min kära mor och fråga var tabletterna som hon nyss vart och köpt låg. Tabletterna ska tydligen hjälpa mot svår mensverk, och heter pronaxen. De har hjälpt hittills. Nej, nu måste försöka få i mig något att äta även fast jag känner för att spy när jag kommer i närheten av mat.

Senare i eftermiddag så ska jag försöka att träffa Fanny igen, och vi skulle nog ha en fotodag om jag minns rätt. Så bilder kan jag lova er att det kommer. Nu ska jag fortsätta att kolla på svampbob fyrkant som just nu går på nickelodeon, haha!

Pronaxen. Man får höst ta två tabletter om dagen. Och det tar man under hela den perioden man har mens. Så det ska alltså hjälpa mot mensverk, och jag har en väldig mensverk så jag får hoppas att det hjälper. Testa det du med, om du har en väldig mensverk som jag.

Min morgonrutin - bränn kalorier varje dag

Som jag tidigare nämt så har jag börjat med en ny morgonrutin, den innebär att jag ska varje morgonnär jag vaknar gå ut och powerwalka i 20-30 min innan frullen. Detta är en härlig och uppfriskande morgonrutin enligt mig, man blir pigg och får en adrenalinkick. Om du har en iPod, MP3 eller liknande är det ett stort plus, ta med dig örongodiset ut när du powerwalkar så får du en otroligt bra taktkänsla medan du går. Jag skulle aldrig klarat en powerwalk utan min kära iPod touch, där har jag samlat mina absoluta favorit låtar som ger mig en extra spark i röven.

Varför är detta så bra? Jo det ligger till så här att om man exempelvis skulle gå ut och gå i 20 min efter middagen så bränner du det fett och kolhydrater du just stoppat i dig, man bränner allltså en massa kalorier av att bara gå en snabb promenad efter middagen eller lunchen exempelvis. Du kan ju omöjligt gå upp i vikt om du bränt de kalorier som du ätit timmen innan. Visst låter det bra? Men jag har valt att gå ut och powerwalka innan frukosten varje dag, för att det gör mig pigg och jag mår bra utav det, sedan så ska jag också se till att gå ut och gå en powerwalk extra efter middagen några gånger i veckan. Förra sommaren gick jag alltid ut och powerwalkade varje morgon innan frukost i ungefär 3-4 veckor, och såg redan då resultat. Jag kände mig piggare, lättare och tänkte inte alls lika mycket på min figur.



3 riktigt sköna låtar


Commander - Kelly rowland ft David guetta


Day n night - Kid cudi


California gurls - Katy perry ft Snoop dog

3 söta...






Bilder från dagarna me fanny ;)

Live your life, like no one else

Heej och godmorgon/god förmiddag... Eftermiddag snart va?

Dessa tre senaste dagarna har jag spenderat med min trogna vän Fanny, och vi har varit lite överallt och härjat. Det har varit gymt kul och fy vad jag saknat tjejen. Hon är underbar och jag avgudar henne!

Torsdags: Jag var hos min frisör som jag tidigare nämt och fick mitt otroligt slitna hår iordning gjort. Det behövdes! EFter frisör-besöket så åkte jag vidare till Fanny och vi var bara där och softade tills regnet öste ner, för då minsann sprang vi ut i bara kortärmat för att sedan plaska och hoppa i varenda pöl vi kunde hitta. Fanny försökte också med att "döda" en kråka, stackars fågel... Stenarna flög runt omkring honom men ingen prickade. Vi var även så feta och otrolitg sugna att vi sprang ner till närmsta pizzeria i ösregent för att köpa varsinn pizza till lunch. Det smakade bra som vanligt. Och jag kan meddela att jag tror bestämt att resten av den dagen gick åt till att äta. Hon sov hos mig den natten.

Fredag: Vi vakande och satte naturligtvis på Nickelodeon och kollade på Bondgården och efter det Fairly odd parents. Otroligt bra program det där. Efter frullen så satte vi oss och kollade på tre olika Wallander filmer och myste. Senare åkte vi vidare hem till Fanny och gjorde oss iordning för att sedan åka in till Skogslyckan, hem till Tobias tyft, och där var också Calle, Jocke, Otto och någon Emil. När vi kom dit satte vi oss och kolalde på Beck filmer och senare vid 12 tiden tog vi bussen hem till Fanny och nannade.

Lördag: Vi vaknade och satte på Nickelodeon igen, för ytterligare ett avsnitt av Bondgården. Sedan frulle och efter det så städade vi rummet, klädde på oss halva dagen och gjorde oss klara för att gå ne till staden och träffa Calle och Jocke. Vi strosade runt i staden ett tag och kollade läget. Träffade lite folk här och där och vi träfafde även en cool snubbe som hade ett överdrivet stort hål i örat, han hade töjt ut det såå mycket att en whiteboard penna fick plats. Så han gick alltså runt med en penna i örat. Lite halvt udda sisådär. Efter ett bra tag så kilade vi hemåt för att äta efterätt med Fannys mamma & c.o. Det var otrligt mumsigt. Sedan nannade vi.

Och nu är det söndag och Pappa kom nyss och hämtade mig hos Fanny, så jag sitter alltså här hemma i min ensamhet och ska snart dra vidare till Vitkoria, för att mysa!




Bilden är från i Lördags när vi käkade på Restaurang: köket

Ha en superduper bra söndag för idag är jag på gott humör
trots lingonveckan som väntar framför mig. ♥

powerwalk - dusch - frulle - frisör

Goodmorning!

Fick igår reda på att jag hade tid hos frisören kl 10.30 idag, äntligen! Det behövs verkligen, mitt hår ser ut som jag vet inte vad. Imorse bestämde sig jag och min syster för att gå ut och gå powerwalk i  det fina vädret, and so we did! Vi var ute och gick i drygt en halvtimma, och detta ska göras om kan jag lova, tänkte faktiskt börja på en ny morgonrutin. Powerwalka i 20-30 min varje morgon innan frukosten. Visst låter det bra? ;)


Ska nu hoppa in i duschen och sedan äta frulle och efter det så bär det av till frisören!

Göteborg


Bilder på vad jag köpte kommer inom kort, måste bara ladda kameran. Puss så länge!

Mobil blogg

Tar tåget till Göteborg kl 11.30 med mami, syster, Lena och Isabella. Kommer hem senare ikväll!

Kristin poppar popcorn


3 Bilder från skräckfilms-kvällen







Kommer en film inom kort när kristin poppar popcorn också :)

Skräckis

Heej! Har precis gått ifrån tven, kollade nämligen på en skräckis med Sofia, Närbo och Amanda... Dom skriker somfan, men det brukar man väl göra? Filmen heter "Babysitter wanted" och den är väl ganska bra, om ni frågar mig så tycker jag att den är precis som vilken skräckis som helst, ¨någon förföljer en oskyldig flicka och någon annan dyker upp i fönstret och sedan kommer det en mördare och hugger dig med en kökskniv...

Hade även skräckfilms-kväll igår med Kristin, Mattsson och Elin och även vi såg "Babysitter wanted". Vi hyrde även en annan som heter "The collector" men jag har tyvärr inte hunnit se den än.


Babysitter wanted


The collector


Gårdagen i bilder

Bjursjön

























Grillning med Elins släkt och familj
































Promenad med Mattsson



















The city

Godmorgon!

Jag och Elin tänkte nu dra ner till stan för att fixa några ärenden, och sedan kommer min kära mamma och hämtar upp mig hos Elin igen och jag antar att jag efter en stund åker tillbaka till Elin. Så ser planen ut just nu iallafall. Senare ikväll skulle vi kanske kolla på en massa skräckfilmer med Rebecca och Kristin. Sådet lär bli läskigt men kul.


Bild från igår :)

Fjordfestivalen 2010
















'





























jag vann fighten ifall ni ville veta