Smile

Use your smile to change this world
Don't let this world change your smile

Tuesday / pink shirt


Studying / psychology


Home sweet home

Nu är jag hemmkommen från skolan oh jag har nyss ätit, idag blir det plugg, plugg och lite mer plugg. Jag är dock riktigt jävla sugen på att införa en fetto-tisdag, typ gå och köpa chips eller nått... Hm, det återstår att se vad osm händer med denna underbara eftermiddag, plugg blir det iaf eftersom att jag inte "hann" göra det igår plus att vi har psykologiprov imorgon och företagsekonomiprov nästa vecka. Uppdaterar lite senare med dagens look!



Tisdag / 07:54


Ååååh ge mig!

R U N W A Y D R E A M Z . C O M

Delicious smoothie / step by step


Mmmmm, nu har jag druckit upp min goda smoothie som jag gjorde för en stund sedan, och här ovan ser ni hur jag gör mina smoothies, skitenkelt och fruktansvärt gott!

Dansträning next


Shirt with studds / style by tyra

Ritkigt fin skjorta!

fint


Monday / facelook

Idag är det mååndag, skitseg idag egentligen. Men senare ska jag iväg på dansträning och det ska bli kul som vanligt, sen måste jag nog sätta mig med plugget en stund ikväll eftersom att jag tydligen inte gör det nu? Haha, orkar verkligen inte. Plus att jag måste plugga imorgon med! Jaja, ni får ha en fortsatt trevlig eftermiddag/kväll allihopa.

Måndag / 09:24


I don't know the answers but I've always wondered why

Moa Lignell - When I held ya - den är så fin

Cher lloyd / Want u back

Cher Lloyd - Want u back

Quotes by drake

Sooooo true

2 pics / today

image description
image description

Se där, idag har jag hunnit med en lite nshoppingsväng på Torp köpcentrum och köpt lite nödvändigt och två mycekt fina skjortor, jag har ävven hunnit plugga lite (vilket jag fortfarande gör just nu, samtidigt som jag lyssnar på musik och tittar på tv) och jag har också vart iväg på ett medelpass förut på Friskis&Svettis, det var grymt skönt eftersom att jag inte tränat sedan i måndags, lite lamt av mig eftersom jag börjat komma igång riktigt ordentligt nu, har nästan tränat fem gånger i veckan i ett par veckor nu. Skitbra och jag är jävligt stolt! :D

New in / shirts & bras

Se där, jag fick köpt mig två nya bh:ar och två fina och enkla figurnära skjortor - allt från H&M

6 pics / yesterday


black and white

Carly Rae Jepsen - Call me maybe

Mobilblogg / shoppat

 

 

Har shoppat lite och är på väg hem nu, visar er senare!


The results / hair makeover

Så här blev resultatet, lockar á la Viktoria. Tycker att det blev riktigt fejnt, vad tycker ni? :D

At the moment / webcam



Sitter hemma hos Viktoria och hon ska tydligen göra en total makeover med mitt hår, så vi får se hur det blir. Kan lägga upp resultat senare. Efter "makeovern" så ska vi gå in till relaxen och bara sitta och chilla, äta glass, basta, bada jacuzzi osv. Lite spa-night! Ha en awesome lördagskväll alla fina människor!

We put the us in trust

Gym class heroes - Ass back home

Saturday / Military jacket

Nu ska jag upp och käka lite mat och sen ska jag till min fina vän Viktoria, have a nice day!

Kryptonite

Mario - Kryptonite

4 pics / yesterday

Mario - my bed

5 pics / today


En liten sammanfattning av fredagens härliga stunder

Leker med wilma

Sitter just nu hemma hos Fanny och äter massa gott och leker med Fannys hund Wilma, matar henne med köttbullar för övrigt....


At the moment / fredagsmys


Ha en fin fredagskväll allihopa!




Nu har jag efter mycekt om och men bestämt att det blir en hemmakväll med min fanny fjantus. Vi ska käka mysigt, och bara vara allmänt mysiga och ha superkul som vi alltid har. Blir förhoppningsvis ett par mobilbloggar senare, ha en helt awesome fredagskväll allihopa!

Friday / leo & rubber boots


Blogg.se / nytt utseende

Så här såg blogg.se ut när jag precis skulle logga in. Dehar alltså gett blogg.se ett nytt utseende plus att de tipsar om nya trender och "stil" då så att säga. JAg tycker att det blev riktigt snyggt. Vad tycker ni?

Lunch / at elles


Fredaaaag / 07:47


4 pics / of today

image description

 


Ben and jerry time


I can see dots in the sky


Sometimes we are like stars
We fall to make someone's wish come true

Thursday / denim, lace & leather


tisdag 26 januari / 15:33


Outfitbilder kommer strax!

Breakfast / 08:16

image description
image description


You are about to laugh your ass of


Pissed of

image description

Så himla pissed nu, H A T A R min cpaxel som fortfarande gör skitont, H A T A R min tv som aldrig vill samarbeta, stör mig på ett och annat också för den delen, plus att jag antagligen inte kommer kunna träna tills min värk i axeln går över, and god knows when? oOh nu är jag bara allmänt pissed. Bättre passande bild finns inte...


Enjoy


Satte ihop ett collage om hur du kan matcha dina höga jeansshorts i sommar, så här hade iallafall jag matchat mina, enjoy

Wednesday / zip hood

Idag har jag på mig min tuffa cardiganväst från Carlings och mina svarta höga jeans
Sträckte axeln imorse när jag var på lektion, och fyyy vad ont det gör när jag lyfter den åt ett speciellt håll. Får änna ligga i min säng med varma kläder och titta på Nickelodeon, jag anser att det är de enda som hjälper, haha. Smörjde dock in axeln med Zon förut så jag får hoppas att det blir bättre snart. Åååh jag som hade sett fram emot att gå på ett jättebra pass på Friskis&Svettis idag, men nej det får bli att vara hemma och rehabilitera sig. (Tur att jag hann fota outfit bilder imorse innan jag gick till skolan)

Tisdag / 07:51


Ai se eu te pego / Michael Teló

Michael Teló - Ai se eu te pego

Ultimate outfit / spring - summer

Så här skulle jag vilja gå runt i vår/sommar!

Har länge funderat på om jag verkligen passar i lånklänningar, har tyckt att det kanske skulle sett konstigt ut då jag är ganska kort, men jag kanske borde prova något nytt och testa en när de kommer ut i affärerna. Visst är denna outfiten som handen i handsken? Converse passar skjukt bra till långklänningar, ett + var ju att hon är blond också, jag personligen tycker att ljusgrått passar jäkligt bra på blondiner.

@!?#$&£+!?

Räknar matte just nu, och det går så jävla dåligt, orkar inte räkna nu. Är verkligen inte på humör för att räkna matte....


Inspo / vintage & JC


Here you go / music

Låten börjar vid 0:46

Coolest music video ever / Nicki Minaj

Nicki Minaj - Stupid Hoe

S E R I Ö S T ? - Så jävla grym är hon, bästa beatet, bästa videos och bästa rösten

Tuesday / 14:30


Breakfast / 10:46

 

 

 


Inspo / different


3 pics / today

Summerar dagen med tre små bilder, imorgon är det studiedag och jag är ledig från skolan.
Dock ska jag upp tidigt och åka in till Friskis&Svettis och köra hårdträning med ett par goa brudar

QUICK / dance crew


Så jääävla grymma!

Dansträning


Black & White / Instagram Collage


Lite bilder redigerade i Instagram, kika er in och följ fellas: evelinajonsson

Monday / lace scarf

Idag har jag på mig min fina sjal från Kappahl och min älskade skinnjacka. Det var inte lika kallt idag som det brukar vara tyckte jag så jag passade på att ha min skinnjacka. Åååh vad jag längtar tills våren kommer och jag kan gå runt i skinnjackan utan att frysa.

Måndag 23 januari

 

 


It's all about the details / inspo

Satte ihop ett litet fint collage med finfina detaljer, och med detta säger jag godnatt

Smoothie / efter ett träningspass


Dinner at grandma's


StyleTag / follow

Tänkte tipsa er om en riktigt rolig app som heter StyleTag, den finns både på AppStore och Andoid Market. Jag har precis kommit igång med mitt account och jag tycker att det verkar coolt so far. Man liksom laddar upp fashion bilder och lägger in tags som förklarar vad det är för plagg samt vad det är för märke. Jag har redan hitatt mycket inspiration eftersom att man kan följa varandra via StyleTag. Så in med er och fixa ett account och följ mig: evelina_jonsson

Två sköna prickar / AnnaEllinor & AnaGina


Så jäkla bäst är dom. AnnaEllinor och AnaGina är nog dom roligaste och skönaste personer som finns ute på "nätet" eller vad man ska säga. Dom har så sjukt rätt i allt dom säger, man känner igen sig hela tiden och bara skrattar åt det! Jag har följt AnaGina's videobloggar jätte länge och hsr i stort sett nästan alla hennes v-loggar. Och AnnaEllinor har jag följt sedan hon började blogga och v-logga vilket var för ungefär en månad sedan. Ta er en kik, you won't regret it!

Dance like no one's watching

Här är lite inspiration till dansmusik, älskar verkligen att dansa till Sean Paul's låtar. Han är riktigt grym, och man blir verkligen så himla sugen på att bara ställa sig mitt på golvet och bara börja dansa loss, haha

I wont let you go / james morrison

James Morrison - I wont let you go

Inspo / victoria törnegren


Kika er in på hennes blogg HÄR!

Dance A$$$ / Nicki Minaj


Could you catch me?

Nicki Minaj - Catch me

Saturday / Black denim

Idag är det lördag, nähä är det verkligen så? Haha, iaf idag ser jag ut så här,
jag har på mig ett favoritlinne från Lindex och mina svarta höga jeans från Ginatricot

At the moment


Smile / U can hate, but never break me


Here's a tip / toplady

Det finns en riktigt bra sida som säljer underkläder, svinsnygga korsetter och även lite klänningar för svinbilliga priser, t.ex. riktigt snygga korsetter från 199 kr, ett riktigt kap! Det är riktigt snygga underkläder och annat snyggt, så in och kika damer! :D Klicka på bildlänken i min meny så kommer ni direkt till toplady!

Promise

Promise - Romeo Santos Ft. Usher COVER by Allen Ritter

What if....

Tänk om man hade haft den skogarderoben! mmmm......

12:39

Bild på Sofia och hennes söta lillebror

Ligger i sängen med Sofia och tittar just nu på Nickelodeon, åt riktigt god lördagsfrukost för en stund sedan och nu ska vi bara fortsätta att slappa lite sen ska jag fixa lite i mitt rum och göra mig iordning. I eftermiddag ska jag träffa Vitkor och senare ikväll ska jag troligtvis till några tjejkompisar.

Cozy friday


Black / White

Succesfull REMIX - Drake Ft. Trey Songs, Young Chris, Jay-Z, Soulja Boy & Nas

Fredag / 20 januari

Dagen i bilder + planer för ikväll, jupp det blir fetto-kväll med sofia!

Jay z / Ni**as in paris


Jay Z Ft. Kanye West - Niggas in paris

Blue / pics

Don't like me? Well take a seat with the rest of the bitches thats waiting for me to give a fuck

Vill du tjäna pengar på din blogg? / klick klick

Jag har blivit tipsad från många bloggare att ADsettings.com är en riktigt bra sida där man tjänar pengar. Själv brukar jag inte vara med i sånna här sidor eftersom att man oftast behöver tusentals besökare för att få click. Men tydligen så begär inte denna sidan detta, och det verkar ju bara vara toppen. Right?

Klicka på bilden ovanför min header och sen på ”bli medlem" och fyll i dina uppgifter. Sedan kommer du att få en bekräftelselänk till din mail, efter det är det bara att logga in via länken i ditt mail.

Sedan ska du lägga in en annons. Följ stegen här under.

Gå in på alla annonsörer, sen är det bara att trycka på ansöka, det är ansökningstid på dem felsta men det finns en som blir godkänd direkt så leta upp en annons som heter PartyStuff för den blir godkänd direkt!

Klicka på ansök och den blir i princip godkänd direkt efter

Klicka in på partystuff och sen hittar du olika annonser och koder i en lista. Det spelar ingen roll vilken du tar, men det är olika höjd och bredd på annonserna så du bestämmer slltså vilken du vill ha och sedan klickar du på "visa annonskod".

♦ Kopiera koden och klistra in i din kodmall (blogg.se)

Få folk att klicka på din annons i din blogg så tjänar du pengar per klick :D


17:31

Dags att träna!


-


Beige / ruffles


Thursday / todays detail


Mot skolan


19:41 / träning


Q & a: / watch

hemligt om Tuesday / blue shirt with stripes:
Varför har du klockan på olika armar på olika bilder? Varför sitter den inte alltid på vänster eller alltid på högerarmen?
IP: 217.210.4.209
17 Januari, 23:42
Svar: det har jag inte, utan det ser bara så ut när jag tar kort i spegeln för då blir bilderna spegelvända. Jag har alltid klockan på vänster handled ;)

1 2 3 4 / pictures

 

 


Off to school


Sammanfattning av dagen / bilder


Q & A: / blue jeans

Hanna om Q & A: / vest:
Vart kommer dina jeans ifrån? skulle du kunna visa en tydligare bild på dom? :

Svar: De kommer ifrån Ginatricot och heter Kristen zip jeans, de finns i flera olika färger i de flesta butiker. Jag tycker att de är jättsköna och snygga! Klicka HÄR för en direktlänk till jeansen!



Tuesday / blue shirt with stripes

Så här såg jag ut idag fellas

Q & A: / vest

K om New in#:
vart kommer den snygga västen ifrån? :

Svar: Den är från Carlings ;)



07:57 / nu far jag mot skolan


Dont bring past to future


17:18 / next up: dansträning


Åker strax iväg på min dansträning, hörs later babes

Quote / Pictures

Don't be a woman that needs a man
be the woman a man needs

Q & A: / 09:24

Anonym om Enjoy:
Vart köper man linnet? :D

Svar: Det finns att köpa på Modekungen.se



09:19 / dagens klädsel



Sitter hemma hos Ellen i min ensamhet och tittar på TV, idag har jag sovmorgon så jag börjar inte förrän 10:10.
Såg ut som jag gjorde halva dagen igår för övrigt

If I'm ugly then so are you

Sugababes - Ugly

Denim vest / T-shirt


Så här ser jag ut idag, snart blir det käk och sen åker jag till Ellen

Take me back to...

Hittade lite bilder från i höstas när jag bläddrade igenom kameran, saknar solbrännan och höstvädret nu

Enjoy


Satte ihop ett collage om hur du matchar dina skinnbyxor, enjoy

Collage from yeasterday

Lite bilder i ett instagram-collage från igår, just for you

20:47

Ännu en mobilblogg, sitter o kollar på Gladiatorerna med fanny!


Mobilblogg / kvällens klädsel


12:21

Ligger just nu och kollar på Nickelodeon och ska kl 13.00 åka in till Friskis&Svettis och köra Fannys step-pass. Senare idag ska jag vara med Fanny, vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar alltid på något kul. Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt idag, får köra på några tidsinställa om jag inte hinner.

Inspo / wedges

Wedges

Apornas planet

Nu blir det film med min syster, har sett trailern och den verkar riktigt bra

.

Edit: Filmen var grymt bra, rekomenderar den verkligen! :D

Best of family guy

HAHAAHHAHAHAHAHA

Just nu - 19:01


Q & A: / personligt tips; EDIT

Det du ;) om Q & A: / Personligt tips:
oj det kom fram lite dåligt nu när jag läste det igen (kom inte och säg att kurvor är dåligt) det jag mena är att när du skriver att du går runt och mår dåligt över din kropp så kan jag inget annat än att skratta och fundera om du verkligen var seriös?, eftersom du inte har något att må dåligt över!! och det värsta är att det faktiskt finns folk som är så överviktiga så de inte ens kan ställa sig upp! så skriver du att du har "mycket kurvor"!! om det inte skulle vara så sent så skulle jag banne mig komma till dig och ge dig en örfil och be dig och skärpa dig! jag såg bilderna du la upp på dig i tränings shorts... och du säger att du behöver träna på dina lår... phhh
Du är en kvinna på toppklass en riktig 11/10 poängare! jag hoppas att denna kommentar motiverar dig i framtiden! för att jag antar att det även är träningen som gör att du är så snygg som du är! keep up the good work! peace an love <3 / hemlig beundrare

Svar: Asså förlåt, men jag har nog också formulerat mig dålgit från början för jag menar inte heller att jag mår dåligt över min kropp så... utan innan jag gick ner i vikt mådde jag väldigt dåligt över min kropp men nu är det mer att jag liksom tränar för att det är kul och för att jag har lust plus att det är bra at träna. Och ja jag vill bli lite fastare men ja planerar aboslut inte på´att rasa i vikt på något sätt. Utan några kilon skulle inte skada att tappa så att säga. Och ja herregud jag vet att det finns hur mycekt folk som heslt som är överviktiga på riktigt. Men det i min blogg handlar om mig, och bara för att det finns människor som är mycekt större än mig så måste jag ju få gå ner i vikt eller bli fastare om jag vill. Jag tycker att jag har lite för mycket överflöd lite överallt men jag säger inte att jag är tjock utan jag är kurvig och det vet jag men jag vill va lite fastare och då kommer jag "se till att bli det" (förstå mig rätt) Och jag tycker inte om mina lår, det gör jag inte, men det är något ja accepterat men vill ändå förbättra dem så att säga. Och ja, jag blir motiverad och helt överlycklig av det du skriver och tack så jättemycekt verkligen!!!



Anonym om Q & A: / Personligt tips:
LCHF kan bli väldigt farligt tillslut, står jättemycket om det nu för tiden. Också om du väljer den metoden så bör du skita i att äta kolhydrater i resten av ditt liv och fortsätta med metoden tills du där. Kolhydrater är något som man måste äta. Men som sagt, läs lite om det, kan bli väldigt farligt. så kan det vara! :)

Svar: Ja använder inte LCHF metoden på heltid om man kan uttrycka sig så, utan när ja var större så åt jag nästan inga kolhydrater utan mer fett istället... jag åt typ lax, blomkålsmos, grönsaker, keso osv... jag använde inte metoden till överdrift utan bara under en period då jag ville gå ner i vikt sedan började jag äta lite mer kolhydrater och nu äter jag som vilken annan tonåring som helst bara det att jag tränar ganska mycket, men för tillfället äter jag inte så mycket kolhydrater nu heller utan bara lite kolhydrater varje måltid.

Smile to life


Grey / denim

Så här såg jag ut idag!

07:54

image descriptionimage description

 


-

Nicki Minaj - Your love
Drake, Lil Wayne, Nicki Minaj & Twista - Down low

Nicki Minaj - Catch me
Rihanna Ft. Nicki Minaj - Copycat
Drake - Succesfull REMIX
Lite go musik

Q & A: / personligt tips

Det du ;) om Personligt / tips:
jag tappa helt seriöst hakan när jag sitter här och läser att du vill bli slankare, smalare och "fastare"!!! du kanske inte vet om det men du har nog den snyggaste, sexigaste och proportionella kroppen jag någonsin har sätt!! otroligt förförande ögon, fylliga läppar, riktigt sjyst hylla, perfekt kurva på kroppen och en riktigt tight rompa som grädde på moset, att du ens får in tanken i ditt huvud att du vill bli smalare för att se bättre ut i andras ögon strider mot hela syftet att förbättra, något som är så nära perfektion och bara göra det sämre med att banta förstår jag inte, tro inte att jag tycker det är fel att träna! nej Träna ska man göra så mycket som man kan! det Är både bra för kropp och själ, men kom aldrig och säg att kurvor är negativt! Se bara på beyonce, nicki minaj, scarlett johansson och många många många mer! Några av de sexigaste och framgångsrika kvinnorna i världen har kurvor för att det är både nyttigt och sexigt! Träna ska man göra för att må bra och se bra ut! Och att kunna använda revbenen som en jävla gurka instrument är inte sexigt! Vänd dig om och använd röven som en bongo trumma istället ;) peace and love hemlig beundrare <3


Svar: För det första tack så jätte mycket, blev riktigt glad! Själv tycker jag att jag behöver jobba lite med mina lår, höfter, mage och armar och bli liksom fastare överallt! Jag har aldrig varit smal och kommer aldrig bli det heller eftersom att ja inte har dem benstommarna osv. Men jag gillar ändå att vara "kurvig" eller vad man ska säga, dock vill jag bli fastare, dels därför jag tränar men självklart tränar jag för att må bra och för att det är kul också!


Grejjen är den att ja vet inte om du missuppfattade det jag skrev lite, för jag ser inte som kurvor som negativt alls utan jag tycker det är skitsnyggt och beyoncé är ju min idol så (a)... och jag menar inte att man ska banta med det jag skrev heller. Utan jag ville bara förmedla att om man vill gå ner i vikt så är det en bra metod (har själv gjort den och den har hjälpt mig jättemycket, jag har gått mycket i vikt sen en tid tillbaka och det är jag jävligt glad över, att jag liksom tog tag i det). Det är jätteviktigt att äta regelbundet, och då menas det med att även om man inte är hungrig då det gått 4-5 timamr sedan man åt sist så ska man öta något ändå för annars förstör man ämnesomsättningen. Och vatten är en självkarhet att man ska dricka istället för mjölk, läsk, obóy och juice osv. Plus att när man är kurvig/mycket former osv pch man vill förminska magsäcken och bli lite mindre/fastare så är det en jättebra metod att inte äta kolhydrater, utan bara proteiner, mer fetter som typ grädde men också då bra fetter och t.ex. keso istälelt för kolhydraterna då. Detta kallas även LCHF-metoden (low carb high fat). Det funkar iaf på mig eftersom att kolhydraterna ofta sätter sig på höft och lårparti även rumpan och magen osv.


Ett exempel på en riktigt bra LCHF-frukost (bra frukost överlag till alla egentligen)
Bacon, ägg/omellet och grönsaker

I hope you got my point! Tack så jättemycket åter igen :D



Stefan Nilsson om Personligt / tips:
Det absolut viktigaste och lättaste man kan göra är att byta ut all sin dryck mot vatten, precis som du nämner. Vatten släcker törsten bättre, är nyttigare och innehåller 0 kalorier! Dricker du cola eller juice så är det inte ovanligt att du har 45 kcal per dl. Det innebär att bara i ett glas så har du 90 kcal. Dricker man sedan 5-6 glas juice om dagen så är det över 500 kcal!


Så - utan att behöva tänka särskilt mycket så kan man komma ganska långt endast genom att byta ut all sin dryck mot vatten


Svar: Ja eller hur, visst är det så. Du har så rätt så! Man kommer långt genom att bara byta ut drycken till vatten, jag tycker även att man kommer riktigt långt genom att byta ut kolhydraterna mot fetter och sallad osv också! :D

20:32


Nu blir det käk så här efter en go träning

Just nu

Just nu, åker snart iväg och tränar också

Todays / Outfit

Dagens klädsel

Q & A: / Favourites from my wardrobe

Anonym om Favourites / wardrobe:
Måste bara säga att du är väldigt fin och gillar din stil. Så nu undrar jag vilken affär du köpt den där klänningen med prickar på och när den är köpt? :)

Svar: Klänningen är ifrån BikBok och den är köpt för ganska längesedan faktiskt. Den finns tyvärr inte kvar, men liknande finns säkert på hm (dock utan prickar). Tack så jättemycket! :D



Free / Natalia Kills

Natalia Kills Ft. Will.I.Am - Free

Quotes


Pizzatime ikväll!

Ikväll blir det pizza med tjejorna från pararellklassen, och just nu sitter jag och malin och väntar på att ta bussen till Ellen (där vi ska vara ikväll). Längtar efter pizza (lite dubbelmoral att jag skrev det inlägget igår haha, men det får vara ett undantag med pizza idag) :D
.
Tänkte fixa några tidsinställda inlägg till er nu så att ni har något att läsa/titta på!
Bilden passar ju perfekt till inlägget, dock är den från i sommras

Active sports / Ginatricot

Ginatricot har fått in en ny Sport-kollektion, riktigt snygga träningskläder faktiskt.
Blev väldigt sugen på nytt linne och sport-bh!

Off to school

 

 


Personligt / tips

Asså, jag vill egentligen inte vara "to personal" i min blogg men jag känner att jag vill få ur mig lite ord, tankar och åsikter.

Jag som många andra tjejer i den här åldern har kurvor, vissa har mer och vissa har mindre. Jag har väldigt mycket kurvor, t.om. för mycket enligt mig själv. Jag vill bli slankare, längre, smalare, fastare you name it! Det kommer inte att hända på en natt and I'm aware of that. Jag har gått igenom det här förr och vet egentligen precis hur man ska göra för att nå bästa resultat, alltså menar jag inte bästa resultat på kortast tid (som alla strävar efter) utan bäst resultat som får dig att må bra i kropp&själ i efterhand. Och svaret är självklart: Motion, bra kost och ge fan i att stressa för du kommer att gå in i en svacka som jag gjorde förra vintern och det är något utav det hemskaste jag gjort. Jag låg i nästan 3 veckor i streck i en och samma säng och läste en bok (WTF?!) sen när läser jag böcker. That's right, never! Iaf, jag blev stressad över min vikt, jag fick ångest över allt, jag blev stressad över allt, jag fick svårt att andas och till slut fick jag gå till en kurator. Efter en tid blev jag av med mina andningsproblem och jag började sakta att motionera igen, jag mådde hyffsat bra.
Sedan dess har jag försökt att bara må bra men samtidigt njuta, dock har det blivit lite för mycekt njutning vissa perioder, but I'm still alive so what to do? Jag har en del tips och knep men grunden är mycket motion och (missförstå mig rätt) mycket bra mat, alltså inte att man ska äta mycket utan att maten ska va mycket nyttig! Jag har nu bestämt mig att jag ska fan kämpa nu, jag ska kämpa emot alla sötsaker och friterade kolhydrater. Jag har gjort det förr och det har funkat hur bra som helst, det gäller bara att inte fall dit igen, till alla de goda sötsakerna och extremt kryddade och friterade kolhydraterna. Och alla har vi ursäkterna till varandra: Men det här är ju bara knäckebröd med smör och ost det är väl inte så onyttigt?! Om du verkligen vill gå ner i vikt så gäller det att hålla kosten och motionen jämn och knäckebröd räknas fortfarande som kolhydrater, och både smör och ost är fett. Dock ska man alltid äta lite kolhydrater.

Mina tips till sund viktnedgång: (olika för olika kroppar, jag vet inte hur eran ämnesomsättning funkar, men detta funkar för mig)
1. STRESSA INTE, HA TÅLAMOD. Thats no.1 girls!
2. Ät mindre portioner
3. Ät regelbundet (det ska gå 4-5 timmar mellan varje måltid och du ska äta 4 måltider om dagen)
4. Småät inte!
5. Om du inte är hungrig när det gått 4-5 timmar sedan din senaste måltid, ät ändå! Annars förstör det din ämnesomsättning
6. Skär ner på kolhydraterna (alltså potatis, ris, bröd, pasta osv)
7. Motionera inte för att du måste utan för attdu har lust och tycker det är roligt
8. Självklart borde man ha ett såkallat godisförbud under en lång period, speciellt när man vill gå ner i vikt, och när man vill hålla kvar sin vikt sedan kan man äta ibland för att unna sig
9. Drick tonvis med vatten, ösa in vatten i käften hela tiden. Det renar ditt system och vatten är bra för massa annat också, så vatten istället för mjölk!
10. Ät inte för sent på kvällen, helst inte efter åtta (om du kommit hem från en sen träning så dör man inte om man tar en banan eller liknande dock)
11. Tänk att du alltid ska äta som mest i början av dagen alltså vid frukost och sen så äter du mindre vid kvällen


Bra frukost (ex. kl 7):
Skål med filmjölk
ägg (kokt, stekt)
Grapefrukt (en halv)

Bra lunch 1 (ex. kl 12):
Lax
Keso
Vitkålsallad
pressad citron

Bra lunch 2 (ex. kl 16):
Kyckling sallad/sink sallad (gör egen, skitenkelt, skitgott)

Bra middag/kvällsmat (ex. kl 20):
Keso
Två-tre skinkskivor
Tomat




Cute

Cutest girl ever

You where born this way


It's going down

Lil Wayne Ft Nicki Minaj, Rick Ross & The Game - Rah!

Åker och tränar nu, ciao!


Ligger och slappar...

 

 


Faith


I don't need it to be easy
I need it to be worth it

13:03

I skolan och väntar på att naturkunskapen ska börja, två lektioner kvar woop woop!

 


-


Go for whatever makes you happy


It's good to be strong but it sucks when people know you're strong
and thinks that it makes it okay to hurt you

Åker och tränar intensivpass

image descriptionimage description

Favourites / wardrobe


heart


15:46

Hemma från skolan och tänkte äta snart, även tappat bort mitt busskort och går upp i taket så arg jag är just nu. Inte mycekt annat på hjärtat för tillfället, måste antagligen köpa nyss busskort igen vilket jag gjorde för två dagar sedan, blir så trött på mig själv

Så jäkla gó


Inspo / stockholm-streetstyle


Girlicious / Like me

Girlicious - Like me

Jag verkligen älskar denna låten och jag tröttnar aldrig. Kommer ihåg att jag såg på ett program där de skulle ta fram nästa "pussycat dolls-gruppen" för ett antal år sedan och here they are - Girlicious!

Sneakpeak / clothes

Provar kläder för fullt här och är nog ganska säker på vad som skall på imorgon och resten av veckan hehe

90210

Jag brukar aldrig följa serier egentligen, bara Desperate House Wifes typ. Men denna serien (ni ser bilder ovan) har jag följt via internet och den är riktigt jävla bra. Drama och spänning, bättre kan det inte bli! Serien jag pratar om är självklart 90210 ;)

Tips / Unknown

Tänkte tipsa er om filmen "unknown". Såg den igår och den var hur bra som helst, skitspännande också!

Inspo / nastygal

Lite fint från nastygal

Next up / cleaning

Hoppade precis ur duschen och ska nu städa mitt rum och blogga lite, stay tuned!

Mobillblogg / vaknade precis

 

 


Game over

I can see through you

01:09

Bild från nyårsafton
.
Är nu svintrött och tänkte stänga mina ögonlock vilken minut som helst nu, godnatt!

Before I die....


Yesterday / 6 Januari

Har varit upptagen det senaste dygnet därav uppdateringen. Kom för ett tag sedan hem från Fanny och igår var vi en sväng på Friskis & Svettis och Fanny övade på sina pass som hon snart skall ha. Hon är så duktigt och jag är så stolt över henne. Ska definitivt börja gå på hennes Step och Fuego pass på Friskis.
.
Nu ska jag ta det lugnt en stund, är väldigt trött. Och snart börjar även skolan. Kan inte lova er en superuppdatering idag heller men vem vet? Miracles can happen! :D
image description

Två bilder från igår

6 januari 2012

Åker ner till stan för att möta upp fanny sen åker vi till Friskis, hörs sen

 


Mysfaktor


Myskläderna är på och nu blir det käk, tortillas i ugn MUMMA

At the moment / 18:08

Kom nyss ut ur duschen, smörjt in mig i BUS osv. Nu ska jag städa mitt stökiga rum samtidigt som jag lyssnar på musik och kollar på Scrubs

-




5 Januari 2012 / dagens planer


Bild från nyårsafton 2011/2012

Har nu tränat klart och sitter hemma hos elin och tjillar lite, pappa kommer om ett tag och hämtar upp mig. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, antingen så åker jag tillbaks till elin en stund eller så stannar jag hemma och myser med mig själv. En sak är iallafall säker, ikväll ska jag äta Tortillas i ugn med kyckling på. Hur gott som helst! :D

Träning / Friskis&Svettis



Jag trotsar min förkyldning och åker alldeles strax in till Friskis&Svettis och kör ett medel/intensiv pass, wish me luck!

Soulmate

'
Min allra finaste, sötaste, roligaste & bästaste tvillingsyster. Jag älskar dig! ♥

L.O.V.E


Old music is the shit


Åååh vad jag älskar när man hittar riktigt gamla låtar som är så sjukt bra egentligen, och man undrar what the hell, why did I stop listen to this awesome music!?!? Enjoy people!

Inspo / Collage

Collage by me / Inspiration

Knockout


Lil Wayne Ft. Nicki Minaj - Knockout

Don't lose who you are / Jessie J

Jessie J - Who you are (Live)

Hon är så sjukt duktig och jag bara älskar hennes texter, man börjar verkligen fundera och tänka efter rejält efter att man hört hennes låtar och jag brukasr ofta kunna leva mig in i dem. Och det är verkligen precis som hon säger "Tears don't meand your losing, everybody's bruising, just be true to who you are"


Jessie J - Mama knows best // Jessie J - Nobody's perfect

Två andra riktigt bra låtar som hon gör, älskar när hon sjunger dem i akustiska versioner

With ur love

Cher Lloyd Ft. Mike Posner - With ur love

-

But really I don't give a F-U-C-K

Green knit

Dagens look

Mobilblogg

image descriptionimage description
Åker in till stan för lite ärenden nu, puss!

Best of Nicki Minaj

BIG love till Nicki Minaj, här är hennes "best rap versers" ♥♥♥♥

I ♥ Music / Here you go

Nicki Minaj - Stupid Hoe
Birdman Ft. Nicki Minaj & Lil Wayne - Y.U. MAD
Nicki Minaj Ft. Eminem - Roman's Revenge
Drake - I'm on one
Nicki Minaj - Right thru me (låten börjar vid 1.30 typ)
DJ Khaled Ft. T-Pain, Diddy, Nicki Minaj & More - All I do is win
Rick Ross Ft. Nicki Minaj - Hello God morning REMIX
Keyshia Cole Ft. Nicki Minaj - I Ain't thru Nicki Minaj - Go hard

Godmorgon / paket från posten


Godmorgon folket! Vaknade upp av att det låg ett paket från chicy.se på golvet i mitt rum, hoppade upp och öppnade paketet och där låg den kabelstickade tröjan som jag vann från kenzasfanpage.blogg.se. Den är hur mysig som helst, även fast grön inte riktigt är my thing if you know what i mean? ;) Jag tänkte att jag kunde visa hur man kan bära denna tröja lite senare.

New years eve / outfit


Så här såg jag ut på nyårsafton 2011/2012, puss!

Nyår 2011 /2012

Nyårsmiddag - förfest - torget - efterfest

1 Januari / 2012

Legat i soffan hela dagen, dock gick jag upp en gång för att käka pizza. Jag hade urkul igår och detta var den bästa nyår hittils, dock mår man som man förtjänar dagen efter. Såg även nu att det har blivit lite små hål och slitet i tyget på mina nya skinnbyxor, hann att använda dem en enda gång men jag fixade det och lagade dem med mina sykunskaper. Håller även på att ladda upp massor av bilder från igår kväll så håll utkik!