Partybussen

 

 


Let's go

 

Dr.denim jeans - Foam / Top - Chelsea / Blazer - H&M / Shoes - Dinsko / Scarf - Chelsea


vaaaalboooorg!!!

Ikväll blir det som sagt festligheter för hela slanten. Ska iväg vid sex och håller just n på att fixa mig, var nere i stan förut och köpte ett urgulligt linne. Ska försöka fixa outfitsbilder so kan läggas upp imorgon. Hinner inte det idag, dock ska jag försöka mobilblogga. aja whatevvaaaaa hheheh, ha en fin kväll!

Monday

 

 


night fellas!

Imorgon kommer bli en bra dag, valborgsmässoafton - ska vankas festligheter som bare den. Blir först middag med goa brudar och sedan utgång, härligt härligt! Ser fram emot det.

Nu försöker jag få in lite i huvudet som komma skall på No provet imorn, fuck my life jag kollade nyss i häftet - för första gången. Yeah, I'm fucked. Kommer bli omprov på detta känner jag.... Anus. Hehhe övertrött också, godnatt!

inspiration


New in#

image description
image description
image description
Var på torp köpcentrum förut idag och fick med mig två snygga plagg hem, kavajen är redan en favorit. Dock ska jag in till stan imorgon och köpa ett linne som jag aldrig fick med mig hem idag, plus kanske kolla på ett par byxor. Önskar dock att jag var rikare

Shoppat


Nu ska vi ut och övningsköra!!


Godnatt


bakom leendet

hur ska man orka vara stark när allt man byggt upp bryts ner om och om igen?

Q & A:

Fråga om American pie: Reunion:
Hur gick det med ''Virre'' ? Försvann han?
Svar: ja tyvärr!!!!

American pie: Reunion

Det blev bio ikväll med min kära syster, vi gick ochsåg American Pie: Reunion - skitrolig var den hahah! Lätt värd att se. Nu är vi nyss hemkommna och sitter och äter lite gött framför varsin dator, rolig lördagskväll!

BLOGGTIPS!


Råkade klicka in mig på en helt underbar blogg igår som drivs av en söt tjej som heter Filippa. Så sjukt snygg stil har hon, älskar alla hennes outfits. Klicka er in på hennes blogg vetja - jag fastnade direkt! HEEEREEE

fest á la ginatricot

Älskar att matcha ljust på ljust, vill så gärna ha ett par ljusrosa stuprörsjeans (dem ovan)  eller ett par helt vita, vågar dock inte köpa det haha. Men snyggt som satan är det och den vita kavajen kan jag bara dö för - sjukt snyggt!

a pink dream

Idag har varit en ganska bra dag faktiskt. Var uppe tidigt och gick en promenad med papi, åkte till torp köpcentrum och hittade drömshortsen som ska inhandlas när studiebidraget rullar in troligtvis. Har även övningskört för andra gången och det gick rent åt helvete, blev förbannad och ville inte köra mer haha, sen körde jag dock igen efter en stund och då gick det mycket bättre. Nu väntar jag på att maten ska bli klar, det blir succé-grill som vanligt hehe, mycket momsigt! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, får se vad som komma skall.

image description
Här är en bild på de superdupersnygga shortsen!!! LOOOOOVE

mr. Feelgood / J-son


I'm gone


saturday / leo scarf

Jeans - Ginatricot / Top - Lindex / Denim jacket - Ginatricot / Shoes - Dinsko / Watch - Cyprus / Rings - Albrektsguld

sneak peak / today


Håller på att fixa iordning lite outfitbilder till bloggen nu, här har ni två sneak peaks så länge. Stay tuned mates!

Sunny day

Älskar att vädret är på topp idag, riktigt fint och soligt! Snart ska jag och min syster ner till stan, och så här går jag klädd idag. Tänkte ladda upp riktiga outfit bilder senare!

 


Lördag / 11:39

Vaknade vid halv nio idag, ganska trött men vad gör de? Gick en promenad till affären med pappi för att handla frukost, det blev omelett och bacon plus nybakat bröd. Nu ska jag strax göra mig iordning och så får vi se vad dagen har att erbjuda!

Två små söta bilder på mig och mina favoriter från när vi var små skruttar!

 


Pictures

Lite bilder på kvällens party people!

 

 

 

 


Ciaoo

Åkte ner till city ändå, see ya later!


Kvällen planerad... Eller?

Såja, nu var sminket och kläderna på plats... Funderar dock på att gå och tvätta bort sminket o ta på mig mysdressen och äta tacos istället. Inte så taggad på att dra ut idag kan ja säga... Får se!


Dr.Denim jeans / cravings

Bilder lånade från FOAM's hemsida
Älskar Dr.Denim jeans, som ni kanske märkt då det är de ända jeansen jag använder typ. Världens skönaste byxor kan jag lova, när man väl fått dem på sig så vill man inte ta av dem hehe. Skulle vilja ha tre par till. Har ett par svarta i den låga modellen "kissy" men skulle vilja ha ett par svarta i den höga modellen "plenty", även ett par cerise i "plenty" och ett par i en mellanblå tvätt, typ som dem längst till vänster på första bilden.

önskningar


Önskar ibland att jag hade onaturliga krafter
Vill veta vad folk tänker, vad du tänker
Vill veta vad folk säger, vad du säger
Att du stod här, precis som förr

Love makes me high

 

 


I tried to pay attention, but attention paid me


5 från idag

Har inte haft tid idag, hehe don't care? Nu ska jag iaf och träna med ellen, amanda och fanny och sedan sleepar jag over hos ellen! Här är några bilder från idag

 


Torsdag

Haft nationella i svenska, sista delen som va skrivdelen. Gick helt okej tyckte jag... Nu ska jag ut till torp med fanny och ellen :D


open road


it fucks me up inside

Tell me, how can i let go of all the things that shouldn't even matter?
Because it really shakes and fucks me up inside and makes me think all these lousy thoughts.

yes you are...


I still feel the same



Cozy times

Gjorde iordning lite varm choklad med vispgrädde, bra avslut på en fin onsdag


3 / jay sean

Kände för lite extra deppmusik idag, Jay Sean gör så sjukt bra "lugna" låtar som man bara känner att man kan relatera till vid jävligt många tillfällen. Älskar när man känner igen sig i en låt eller liknande.
It's like this - "You know you're in love when you understands the lyrics in every song"

Powerwalk woopwoop


black and white / pictures

Jag och min syster ligger i soffan och gosar hehe, vet inte vad vi ska göra - typ gå ut och gå eller något, see ya!

wednesday / denim vest

Dr.Denim jeans - Foam / Top - Chelsea / Vest - Nelly / Shoes - Dinsko

thoughts

tumblr

feelings never leave


oh for you, I've been waiting for a life time

need you to need me, because I need you

Fuego lets go

Nu åker jag ner till friskis&svettis och klr fannys fuego pass!!!


life on the edge, I'm dangling my feet


tuesday / rubber boots

Dr.Denim jeans - Foam / Top - Lindex / Denim jacket - Ginatricot / Scarf - Joy / Rubber boots - Bianco

Modevisning på östrabo


Breakfast


världens snyggaste linne!!!!


ramones

Ååååh ge mig sommar, så här vill jag gå klädd i sommar nu nu nu!

20:12

 

 


some thoughts running through my head


monday / white knit & denim jeans

Jeans - Ginatricot / Knit - Lindex


Hann knäppa två halvbra bilder innan kameran dog förut, så här har jag gått klädd idag iaf, fast med skor och skinnjacka hehe. Var i stan en stund förut med my friend Emil och kolade i lite affärer osv, allmänt trevligt. Nu ska jag bara chilla lite och sedan åka på dansträning, ska bli kul!

someday you will be loved

tumblr

White knit


Q & A: / four

Elin om four cute tops:
Var kommer de ifrån? :)
Svar: 1:a kommer ifrån Nelly.com, 2:a kommer ifrån Lindex, 3;dje kommer ifrån H&M och 4;de kommer också ifrån Lindex!
Anonym om TRÄNING PÅ g:
använder du brun utan sol i ansiktet eller varför är du så fint brun? Sminkar du dig eller går du utan för du ser så naturlig ut? Svara jättegärna som inlägg!! :D
Svar: Ja jag har börjat använda det nu när jag har köpt en ny, köper den från Åhléns för det är den bästa tycker jag! Jag tar typ brun utan sol när jag känner mig blek kanske max 3 ggr i veckan fast inte varje vecka eller vad man säger. Ibland behöver jag inte ta puder över för jag får så mycekt färg at Brun utan solen, annars brukar jag endast använda solpuder som bas eller vad man ska säga, så att jag inte ser så blek ut. Tack! :D


Anonym om Instagrammers / followme:
vart har du köpt linnet? =)

Svar: Om du menar det vita så är det från en affär i göteborg som heter Chelsea, om du menar det svarta med tryck på så är det ifrån Bikbok.

Emma om hair makeover / before & after:
Grymt fint!!!jag tycker du ska ha det så här och kan du inte byta header nu när du har platt hår?? :D
Kram!

Svar: Tanken var den att jag egentligen bara skulle ha platt hår i några dagar som en variation eftersom jag brukar ha krulligt hår. Och jag trivdes somfan i platt hår så jag kommner fortsätta att börja variera mig lite ibland och platta det men för att inte slita det allt för mycket så kommer jag för det mesta att ha mitt naturliga eftersom att jag aldrig skulle orkat platta mitt hår efter varje gång jag duschar då det tar tid och sliter somfan på mitt hår. Men tack så mycket!



lovely sunday


Ligger för tillfället i min gosiga säng med en jävligt varm vetekudde på magen, ja ni vet - lingonveckan hehe... Tagit en pronaxen nyss också så att jag förhoppningsvis kan få lite sömn inatt. Yep, life sucks... What to do?

Har iaf haft en underbar söndag. Var uppe i tid imorse och åkte till Torp Köpcentrum för att inhandla presenter till Fanny för att sedan åka ut och övningsköra för första gången. Det gick helt ok för att vara första gången, fick så många kärringstopp att jag inte ens kan räkna dem men det är sånt som händer... Eller, haha? Sedan fixade jag och min syster oss iordning och åkte ner till Fanny och överraskade henne och hade supertrevligt med härliga människor. Nu är morgondagens outfit (och hela veckans outfits) planerade iaf, haha so lame! Älskar att bestämma outfits kvällen innan, det har liksom blivit som en rutin för mig och ett plus är att jag slipper stressa med det på morgonen hehe. Tjöt tjöt, nu säger jag godnatt och så hörs vi imorgon!


Pretty girl rock - Keri Hilson

Överrraskningsparty för fanny!

Är precis hemkommen från ett överraskningsparty för min fina vän Fanny som fyller år idag, riktigt roligt att se henens min när vi stod där utanför dörren hahaha. Sedan kom det några fler och hon blev bara mer och mer chockad hehe. Glad blev hon iaf och det var en jättelyckad kväll!
Lite mobilbilder från födelsedagsfirandet! Och grattis igen Fanny ♥

the sky is the limit


three knits

Här har ni tre dundersköna och snygga stickade tröjor, alla från H&M

black and white / portraits

tumblr

four cute tops

Ge mig dem allihop, älskar sånna här söta vita toppar!

headlines


I might be to strong out on compliments, overdosed on confidence
started not to give a fuck, and stopped fearing the consequence

Woop woop

Kan meddela er att det gick pretty good för att vara första gången, var livrädd innan jag började men det gick bra och det var kul!


Sunday

Nu åker jag till torp med pappa och amanda och sedan ska JAG ÖVNINGSKÖRA, så jävla nervöst!


undies

Seriöst, om det är något jag aldrig skulle få nog av att inskaffa så är det nog underkläder, älskar att köpa nya underkläder - skulle helt ärligt kunna köpa upp ett helt studiebidrag med bara underkläder. Dock köper jag bara typ "snyggunderkläder" hehehe, hatar att gå i vanliga t-shirt bhar. Btw så brukar H&M nästan alltid ha helt underbara underkläder, pluspoäng för det!

We all want to be happy

tumblr

love.


tumblr

"don't worry, be happy"

Bestämt mig för att tillföra ett nytt motto till vardagen - "Don't worry, Be happy"

News at Ginatricot

Collage by me

Lovely details / on our porch

Var nyss ute och knäppte ett par superfina detalj bilder på vår altan

Hahhahhaha

Asså jag kan sitta i timmar och skratta åt det här. This I S humor!!!


Godmorgon

Legat i sängen med otrolig mensvärk sen kl 9 imorse, det har äntligen börjat lägga sig lite. Maybe to much information men jag har haft sånt jävla helvete, längtar tills jag kommer i klimateriet asså....

Bjussar även på några halvkassa bilder på dansuppvisningen jag var på igår, skitduktiga var de allihopa!

 

 


-

A smile can cover all those tears - just like that


Watermelon

Hahaha var inne på willys och prutade på en vattenmelon, från 17 kr/kg till 11 kr/kg hahahha bäääst


Just nu


Friday / leo scarf

Dr.Denim jeans - Foam / Top - Lindex / Blazer - H&M / Shoes - Dinsko

Friday friday friday

Här har ni två halvtaskiga bilder på hur jag ser ut idag, får se om jag slänger upp outfit bilder senare... Isåfall måste jag fixa iordning mitt hår och blablabla eftersom att det regnade förut heheh - I'm lame i know!

 


summer breeze


I just got to see this movie


Fredag / 20 april


snälla bli min

"Ingenting jag säger spelar längre någon roll, ställer mig i hallen tills jag fattat vad som hänt, får jag ens ha kvar dig som min vän.
Knyter mina skor och går tillbaka in igen, sitter här på sängen tills du ber mig att gå hem.
Letar efter nått att säga som kan ändra allt, något mer än det jag redan sagt". - Snälla bli min by Veronica Maggio



Goodnight babes

Efter en otroligt härlig torsdag ska jag nu hoppa i säng och försöka sova och vara utvilad imorgon då det blir badhuset på schemat, yeeey! Hahah NOT... Godnatt people!

I got myself a new baby


Changes


Thursday / classy

Dr.Denim jeans - Foam / Belty - Lindex / Top - Bikbok / Blazer - H&M / Watch - Cyprus / Rings - Albrektsguld

Torsdag / 19 april


After training

Sitter just nu och äter dessa delicious knäckebröna med skinka och keso!


light

Nu åker jag ner till frikis&svettis för ett medelpass - woop woop TAGGAAA!!

fyra

tumblr

put your braids up

Photo by me

pictures / music

Bjussar på lite nya bilder och låtar som spelas på min spellista just nu - enjoy!

wednesday / flounces

Dr.Denim jeans - Foam / Top - Lindex / Denim jacket  - Ginatricot

Home sweet home

Kom nyss hem från skolan, riktigt onödig dag men nu är jag iaf hemma - uppdaterar snart!

Gofika hehe


studs

Tumblr

In school

Sitter på engelska lektion och gör något quiz, kort dag i skolan today, yeeey!

 


nuttin no go so


ÅÅÅÅH ÄLSKAR DENNNA LÅÅÅÅTEN!!!

goodnight

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain
Joy wouldn't feel soo good if it wasn't for pain

let's go crazy fellas


Tuesday / van halen top

Dr.Denim jeans - Foam / Top - Bikbok / Sweater - H&M / Earrings - Ur&Penn

TRÄNING PÅ g

nu ska jag springa och byta om för ett fuego pass på friskis, pusshej!

catch the skylight


Zebra shoes


07:40


taking pictures


so fly


free


Promenix i det fina vädret


Monday / zip hood & denim jeans

Jeans - Ginatricot / Basic top - H&M / Zip hood - Carlings

Monday morning

Hade sovmorgon idag, sköönt! Nu har jag precis ätit frukost och ska bege mig mot bussen snart!

 

 


Goodnight lovers

Next up: waking up for monday morning - Tillbaka till skolan efter ett välbehövligt och skönt påsklov, godnatt på er!


bikinis

Bikinidelarna ovan är från Bikbok

Älskar att mixa olika bikinidelar på somrarna. Dock är det sjukt snyggt om man har en riktigt snygg bikini och väljer att använda tillhörande delar med varandra men jag brukar oftast mixa med massa olika under och överdelar. Kanske för att jag aldrig köper ett helt bikiniset hehehe.


Bikniniset ovan är från Nelly.com



dessa urläckra bikiniset är från victioria secret - dööör vad satans snygga bikinis det finns där och vi ska inte talal om alla dessa sjukt snygga "angels" - se bara på Candice Swanpoel

hair makeover / before & after

Har länge velat testa att platta hela mitt hår för att bla. se hur långt det blir och testa på en ny frisyr liksom. Fick ta i jättemycket "plattångsspray" eller "plattångsskydd" och platta lager efter lager typ. Det är väldigt ovant och jag kan inte bestämma mig ifall jag trivs i det eller inte. Men jag ger det max tre dagar sedan återgår jag till mitt vanliga krull hehe. Vad tycker ni?

Wait.. What? Vad hände här???

 

 


bohemian

tumblr

inspiration / light colours

tumblr

it girl


Strike a pose

Tagit en liten paus i pluggandet, gjorde en knäckemacka med tonfisk - sjukt gott! Och ja nu ligger jag i sängen och checkar läget på instagram och facebook.


Study time

Tänkte gräva ner mig i samhällskunskapen ett tag, ciaooo


Myslördag

Mycket myskvällar denna veckan, nu är jag med fanny fjantus och myser massa.


4

Detta har jag sysslat med idag hehe

 


dessie

Nån mer än jag som tycker att bloggaren dessie är sjukt snygg? Hon passar i både blondt och brunt hår

how i feel / chris brown


9 / cravings

Har just nu nio stycken "cravings" på min lista. Har tre stycken som ligger jävligt högt i topp just nu och har gjort ett bra tag.
1. Primeboots 2. Ester elenora halsduk 3. Odd molly kavaj - tre absoluta favoriter!
Dock behöver jag träningskläder, sport-bhar och träningsskor mycket mer men det kommer nog att få vänta.

sissy, i love you

"Bestfriend" isn't just a name. A bestfriend is someone who's there for you, no matter what. You can trust them, with anything and everything. Bestfriends share tears and laughs, almost like their emotions are intertwined. Most importantly, you can always count on a bestfriend.

hilf mir fliegen

what screws us up most in life, is the picture in our head of how it is supposed to be

min spotify lista


Tänkte att ifall ni vill åt min spotifylista så kan ni klicka on the link → evelinas playlist

i kinda gotta figure out what i need

A thousand times I found myself asking, why? why?

details / colours

tumblr

faded


Breakfast


Tankar

Var det helt enkelt ''to good to be true'' - säg mig, vad gick fel? Tankar, tankar. Alla dessa jävla tankar, de bryter ner mig...


Myskvällen är igång

Kaffe, citronvatten, fruktsallad och en snygg brud och myskvällen är igång


Cozy time

Nu sitter jag i myskläder och försöker plugga lite medan jag väntar på att jag ska möta upp Jenny för en myskväll med fruktsallad osv!

 


Smaaajl


12:24

Har precis gjort mig iordning och väntar nu in Sara som ska komma hit och leka med mig hehe, hörs senare!


Morgon pw

Tog lite sovmorgon idag och ställde klockan på tjugo i tio, så nu är jag uppe och ska ut och möta Jenny för en powerwalk innan frukost!

 


worldwide

image descriptionimage description

22:10

Har varit med elin och jocke hela kvällen, spelat spel vart på torp ätit lite gott osv - nu är jag hemma och ska försöka plugga lite,

let's see how this works out!

 


cooking dinner


Nu har jag och min syrra nyss kommit hem från Torp köpcentrum och vi (jag) står och lagar mat till oss samtidigt som jag sringer fram och tillbaks till datorn för att blogga lite hehe. Det blir en lättare tacomiddag på schemat idag!

12:30

Nu åker jag och min syrra ut till Torp köpcentrum, wiiiee


After trainig

Havreknäckebröd, skinka och keso får det bli efter ett gött gympass. Har nyss duschat och tänkte städa lite smått i huset och göra mig iordning. Blir nog en tripp till torp köpcentrum sen - woop woop!

 


Time to hit the gym

Har precis käkat frulle och ska strax bege mig upp till bussen med min syster och sedan biffa loss på friskis hehehe

 


The hunger games

Ligger i gosiga sängen med min gosiga syster och tittar på den omtalade filmen ''the hunger games''. Verkar bra hittills!


El fruktsalat på beställning

 


Fruktsalat på g


One more day

Är med jennifisen nu och vi tänkte snart åka ner till stan för att köpa frukt så att vi kan göra fruktsallad! Sjukt gott är det, inte så onyttigt heller.


astronomia / tony igy

UUNTTZZ UUNTZZ

hehehehe

saknar sommaren liteh hehehhehe

Sad day

 

 

Uruselt väder, uruselt humör - helt total urusel dag.

Ledsen dag, uppdaterar kanske senare


coltrane / jeffrey campbell

Hittade ett par skor på en hemsida nyss, de är från det berömda märket "Jeffrey Campbell" och satans vad snygga de är.
De heter Coltrane och finns HÄR!

Morning

Ligger och glor på tv, kul liv. Pissväder idag också, vad ska man göra? Ingenting. Är uttråkad som in i bänken men jag får väl se till att hitta på något, inomhus dock. Går ju inte att vara ute idag!


Frukt & crostini

Nu har min kära syster kommit hem och vi tänkte sätta på en film.

 


quote

"Everyone comes into your life for a reason, some good, some bad.
They shape, form and break us. But in the end, they make us who we are today."

hahahahahahahhahahahahahahhaha kill me

Grinar av skratt just i denna sekund, seriöst dessa tre reklamsnuttar är fan dem bästa jag sett på länge - you gotta love it!

cozy night

Har inte haft speciellt roliga inlägg idag som ni kanske märkt. Whatevs, hehe? Nu ligger jag iaf i min gosiga säng och kollar på Tv och väntar på att min syster ska komma hem. Hon har nämligen varit i Danmark på handbollscup och jag har saknat henne otroligt mycket! Ikväll blir det nog till att mysa med film med henne och kanske gör en god fruktsallad!

Hemmmaaa

Det har nog aldrig varit så här skönt att duscha. Spinningpasset gick bra, det var roligt men jobbigt som fasen. Nu har jag iaf tagit en välförtjänt dusch och sitter och äter kycklinggryta samt gnager på en morot!


Clean

Nu har jag städat så att det är kliniskt rent och gud va skönt det känns att ha ett rent rum igen. Nu ska jag upp och käka någon lätt lunch för att sedan åka till gymmet med Jenny och köra ett spinningpass, ouf det kommer att bli tufft - men ska det va så ska det!


hey ho - let's go (elleeeerrr???)


Storstädning på G

Next up: storstädning och garderobsrensning. Har musiken på högsta volym också, nice!

 


Börjar morgonen med ett skratt

Har nyss ätit frukost och ligger just nu och tittar på Nickelodeon, hehe moget. Pissväder idag också, ännu en dag kommer gå till att inte göra ett skit, kanske borde plugga? Hela dagen? Eh... Never! Får se vad som dyker upp.

Btw, hahahhahaaha ↑

 


7 things you probably didn't knew

7 things you probably didn't knew about me:


Jag har gått i handboll - jag slutade för kanske 3-4 år sedan och gjorde typ 3 mål under mina sju år inom handbollen, haha pinsamt.

Jag föddes med en "missfärgning" i mitt vänstra öga - det är liksom en gul fläck i det ögat.

Jag har inte druckit läsk på över ett år - vet inte riktigt hur längesedan det var, räknar inte tiden längre men jag dricker bara ramlösa eller loka som kolsyrad dricka då, annars vatten, ibland mjölk.

Jag är en riktig slösa - så fort jag får mitt studiebidrag, födelsedagspengar, julklappspengar osv så gör jag slut på dem ganska kvickt. Borde bli mer ekonomisk men det är svårt hehe.

Jag har ett jättestort födelsemärke på låret - okej det kanske inte är worlds biggest men jag tycker det är stort och jävligt fult. Men, what to do? Kan tyvärr inte göra något åt det eftersom att det är ett så kallat "eldsmärke" som inte går bort som vissa andra födelsemärken gör.

Jag har haft en brosksjukdom i min fot - den har dock försvunnit nu och det var för ungefär ett och ett halvt årsedan jag fick reda på att jag hade den. Det var absolut inget allvarligt, hade bara ont i foten men det har gått över nu.

Jag vill, kan och SKA bli mäklare när jag blir stor - har velat bli det sedan jag gick i sjuan/åttan någongång och vill det fortfarande lika mycket. Ska försöka komma in på mäklarhögskolan efter jag gått ur gymnasiet.

pound the alarm / nicki minaj


17:03 / mobilblogg

Fyfan vad jag är mätt - ligger just nu och päser i bilen på väg hem från Hunnebostrand

 


Smögen / mobilblogg

Vi tog en runda till Smögen innan vi äter, så nu står vi och tar lite fina bilder på ''omgivningen''


lunch i hunnebostrand

Nu åker jag mammsen och pappsen ut till Hunnebostrand där vi ska äta på Bella Gästis som för övrigt är världens mysigaste restaurang med världens godaste mat - uppdaterar kanske med mobilblogg senare!

take a shot for me

Drake - Take care medley by Joseph SoMo Cody Tarpley

sunday / pink

Dr.Denim jeans - Foam / Shirt - H&M / Feather earrings - Ur&Penn / Rings - Albrektsguld

Hey sunday

Vaknade för en stund sedan och sitter nu vid köksbordet och käkar frukost och dricker kaffe, vilket jag nästan aldrig gör. Jg har nästan alltid gillat kaffe, men jag dricker det aldrig typ, är väl för lat för att fixa iordning det - men svart kaffe ska de va!


quote

“Everybody talk and everybody listen, but somehow it’s always the truth that comes up missing.”

pictures / easter

Några bilder från kvällen från fasters kamera, älskar deras kamera - skitbra är den!
Det är en Canon EOS 60D, svinigt dyr men jävligt grym!

Fruits / berries

Sitter just nu hemma hos jenny med henne och mattsson, vi har nyss gjort fruktsallad och ja ni ser ju hur god den ser ut!


Påskmiddag


Inspiration / put some colour on it

tumblr - fashion

saturday / yellow and feathers

Dr.Denim jeans - Foam / Top - H&M / Sweater - Lindex / Feather earrings - Ur&Penn / Rings - Albrektsguld

Smile people, smile - it's easter and everyone's happy wieee

Happy easter people

Idag är det givet med fjädrar i öronen, drog på mig ett gammalt gult linne också för påskens skull - happy easter everyone!

Funderingar....

Har funderat ganska länge på att ta ut min navelpiercing och låta det växa igen, men jag har alltid varit för feg och inte riktigt vågat ifall ja skulle ångra mig... Har haft den i snart tre år och har tröttnat lite på den. Halva jag vill ha kvar den, medan den andra vill att ja ska ta ut den, hmmm svårt val...

What do you people think? Should it stay or should it go heheh?

Bild tagen nyss


lazy saturday

online gif creator

take me back / summer 2011

Saknar sommaren somfan, saknar att vara brun hehe. Dock känner jag mig inte redo för sommaren än haha, men en får gärna snabba på ändå....

bal och skolavslutningsklänningar

Här har ni några snygga klänningar till skolavslutningar, baler eller studenten, allting finns på nelly!

Goodnight sunshines

Nu har ja lagt mig i sängen och har precis kollat klart på big brother, tänkte nog försöka sova nu - pigg och fräsh imorn, godnatt fellas!

image description

 


Yolo

Fettokväll alldeles ensam ikväll då, hey fatass! Haha ''you only live once, that's the motto nigga YOLO''


deuces

image description
bästa låten ever!

remember the name / fort minor remixxx


this day sucks



Eftersom att sweden har haft lite PMS det senaste så har detta förstört my day... 20 grader i mars och snö i april, hmmm..... Idag har jag iallafall inte gjort ett skit, gick upp och duschade osv i morse, sedan har jag nördat framför datorn och vart med pappa och handlat. Har ingen större lust till att ens gå utanför dörren idag pga. vädret men får helt enkelt se vad som inträffar under kvällen.

Just nu sitter jag som ett fetto i min fåtölj och har snart käkat upp mitt påskägg i brist på något annat att göra, dock är det väl middag om nån timma, yeey! Det blir tacopaj, mumma



from now on...

image description
... I'm gonna do whatever makes me happy - put my my family, my friends and myself first

Nicki Minaj / news

Nicki Minaj Ft. Lil Wayne & Bobby V - Sex in the lounge

Nicki Minaj - Young Forever


Nicki Minaj - Masquerade


Nicki Minaj - Whip it

take care / morning

image description
image descriptionimage description
image description
Tänkte starta denna fredagsmorgon med att ta hand om mig själv lite, så i nån timma eller så kommer jag att vara upptagen. Så sjukt skönt och härligt att ha en sån här "ta-hand-om-sig-själv - morgon" ibland.
♦ Duscha med inpackning
♦ Raka benen osv
♦ Smörja in mig
♦ Måla på nytt nagellack

Instagrammers / followme


image descriptionimage description

Har haft den populära appen: Instagram ett bra tag nu och jag älskar den. Uppdaterar där flera gånger om dagen och tycker det är skitkul faktiskt. Så om ni har lust, så följ mig gärna där! Här ovan ser ni lite av de nyligen uppladdade bilderna från Instagram.

evelinajonsson @ Instagram


Ice cream / raspberries


Mmmmm


17:50


Freedom

Precis som jag nämnde i förra inlägget så började denna torsdagen förjävla bra, hade mitt tal som ni vet och det gick faktiskt jätte bra, eller jag vet ju inte vad läraren tyckte men för mig kändes det bra och jag är skitnöjd sooo that's up to her now... Iaf, ikväll ska jag hem till Elin som förövrigt fyllt 17 år och vi ska vara några bruds där och fira henne lite så det ska allt bli skoj. Slänger nog in en del mobilbloggar under kvällen också, ha en underbar torsdag - och underbar början på ett efterlängtat lov!


Lycko-torsdag

En perfekt start på en underbar torsdag, hade mitt nationella tal i svenska där jag pratade om syskonrelationer och min relation till min syster och sedan har jag fått reda på att jag fått en sommarjobb, wiieee


No energy left

Hahahhaha får nog gå å lägga mig strax, är fan övertrött nu!


old hairstyles

Ååååh, känner änna att jag vill börja platta mitt hår igen efter att jag kollat igenom massa gamla bilder, även fast jag trivs i krulligt eller vad man ska säga så skulle jag vilja variera mig men då komemr det sluta med att jag blir beroende av att hela tiden platta håret (som jag en gång var) och tillslut tappar jag väl allt! Sliter så fruktansvärt, men snyggt är det!

4 april / 16:16

Slutade ungefär halv ett idag och fick fixat lite ärenden på stan. Så nu sitter jag hemma och har nyss ätit och redovisat mitt tal för jennifer och amanda. Ja för övrigt ska jag ha mitt natinella tal i svenska imorgon! Wish me luck!


Victoria Törnegren / dip dye

Så himla fräckt att Victoria Törnegren har gjort dip dye i sitt fina hår, dock var det sjukt snyggt innan när hon hade bara sitt långa jätteblonda hår. Men som den skönhet hon är, passar hon i allt! Besök hennes grymam blogg här → victoriatornegren.se

q & a: / 2

Anonym  ([email protected]) om Tuesday / zip hood & leather pants
det är dom här inläggen du kan trycka in en eller två facelook också! :) då blir det en helhet som man annars kan sakna :) du är otroligt vacker iallafall :)!
Svar: Ja det är sant, har varit lite dålig på detta det senaste nu men jag har känt att jag inte fastnat på "close-up" bilder det senaste. Dock ska jag försöka bättra detta, rolgit att du/ni gillar det! :D och tack så jätte mycket!

hanna om Lite mer mmm i livet:
Är det någon skillnad på minikeso och vanlig keso? :)

Svar: Japp, mini keso är mindre procents fetthalt eller hur man ska säga, dock tycker jag att mini keso är så mycket godare än vanlig keso, mini keso är liksom inte lika hård och tråkig i smaken hahha, jag har inga bra förklaringar dock.. men mini keso ses väl som snäppet nyttigare också! Goottt är det iaf! :D

quotes / by drake

Så himla klok man och han säger så perfekta saker som man bara känner, sitter på tungan - bäst är han

Tuesday / zip hood & leather pants

Leather pants - Foam / T-shirt - H&M / Zip hood - Carlings

Lunch / salmon

Inte för att detta ser det minsta ut som lax, men det är det. Lax, mini keso och rå lök helt klart sjuuukt gott!


Lite mer mmm i livet

Seriöst, jags kulle kunna äta mini keso en hel vecka, så jävla gott <3333


At the moment / skrillex

Sitter just nu på privatjuridiken och har påbörjat ett arbete, lyssnar för övrigt på en grym låt som är på repeat i mina hörlurar!


one

image description
Jag saknar dig mindre och mindre, det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag

Green apple / lemonwater

Har nyss duschat efter ett hårt danspass, nu sitter jag och pluggar till italienskaprovet imorgon med grönt äpple och citronvatten, mumma


Heart

Om en stund åker jag iväg till min dansträning, höres!


Monday again


Braid

Nu ska jag låta denna ångestfyllda söndagen bli till en ny måndag och lägga allt bakom mig. Funderar starkt på att bara byta livsstil och börja om på ruta ett, make a fresh start eller något. Godnatt!


Dinner is ready

 


Reality's a bitch, and Im'ma dance with her

Som om dom tar orden ur munnen på mig - bilderna är från bästa carters blogg - carter.myshowroom.se


Inspiration


Fiesta / yesterday